Privacy, voorwaarden en beleid

Privacy

Voorwaarden van Google

De Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing op de hieronder vermelde services, op de Google Wallet-app in het algemeen en op alle niet-betalingsfuncties in Wallet. Op deze pagina vermelden we ook aanvullende voorwaarden en beleidsregels die van toepassing zijn op die services. De Servicevoorwaarden, aanvullende voorwaarden en beleidsregels definiëren onze relatie en wederzijdse verwachtingen als u deze services gebruikt.

Voorwaarden van Google Pay in de VS

Voorwaarden van Google Pay in Singapore

Voorwaarden van Google Pay in India

Andere voorwaarden van Google Pay

Gebruikers in de Verenigde Staten, India en Singapore vinden de toepasselijke Google Pay-voorwaarden voor hun land of regio zoals hierboven aangegeven. Gebruikers in andere landen vinden de toepasselijke Google Pay-voorwaarden voor hun land of regio hieronder in het gedeelte Voorwaarden van Google Payments.

Rest van de wereld

Voorwaarden van Google Payments

De onderstaande voorwaarden van Google Payments zijn van toepassing op Google Payments-services en de betaalfunctionaliteit in Google Wallet (bijv. contactloos betalen). De Servicevoorwaarden van Google zijn in het algemeen van toepassing op de Google Wallet-app en op alle niet-betalingsfuncties in Wallet.

Gebruikersbeleid van Google Pay en Google Wallet

Gebruikersbeleid van Google Pay

Gebruikersbeleid van Google Wallet

Google Pay-beleid voor bedrijven

Cyberbeveiligingsbeleid van Google Pay in Brazilië