Tietosuoja, ehdot ja käytännöt

Tietosuoja

Googlen ehdot

Googlen käyttöehdot koskevat alla mainittuja palveluita sekä Google Wallet ‐sovellusta yleisesti ja kaikkia Walletin muita kuin maksuominaisuuksia. Tällä sivulla on lueteltu myös muut ehdot ja käytännöt, joita sovelletaan kyseisiin palveluihin. Käyttöehdot, lisäehdot ja käytännöt määrittelevät suhteemme ja molemminpuoliset odotukset käyttäessäsi näitä palveluita.

Google Payn ehdot Yhdysvalloissa

Google Payn ehdot Singaporessa

Google Payn ehdot Intiassa

Google Payn muut ehdot

Yhdysvalloissa, Intiassa ja Singaporessa asuvat käyttäjät näkevät aluettaan koskevat Google Payn ehdot yllä. Muissa maissa asuvat käyttäjät näkevät aluettaan koskevat Google Payn ehdot alla osiossa "Google Paymentsin ehdot".

Muu maailma

Google Paymentsin ehdot

Alla olevat Google Paymentsin ehdot koskevat Google Paymentsin palveluita ja maksutoimintoja Google Walletissa (esim. lähimaksaminen). Googlen käyttöehdot koskevat Google Wallet ‑sovellusta yleisesti ja kaikkia Walletin muita kuin maksuominaisuuksia.

Google Payn ja Google Walletin käyttäjäkäytännöt

Google Payn käyttäjäkäytännöt

Google Walletin käyttäjäkäytäntö

Google Payn käytännöt yrityksille

Google Payn kyberturvallisuuskäytäntö Brasiliassa