Tilauksien ja toistuvien maksujen hallinta

Voit maksaa tilausten ja muiden palveluiden toistuvat veloitukset osoitteessa payments.google.com. Tilaustietoja ei voi muuttaa Google Pay ‑sovelluksessa tai ‑verkkosivustolla.

Näet toistuvat veloitukset seuraavasti:

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi tarkasteltava tuote ja valitse Hallinnoi.

Tietoja maksamisesta

Toistuvat maksut kuuluvat johonkin neljästä kategoriasta Google-tuotteesta tai ‑palvelusta riippuen.

• Automaattiset maksut: Maksutapaasi veloitetaan automaattisesti, kun velkasaldosi saavuttaa tietyn summan.
  • Automaattiset kuukausimaksut: Maksutapaasi veloitetaan aina samaan aikaan joka kuukausi.
  • Manuaaliset maksut: Maksat etukäteen tuotteesta tai palvelusta, jonka saat tai jota käytät myöhemmin.
  • Kuukausilaskutus: Maksat vastaanottamasi kuukausittaisen laskun määrätyn ajan sisällä.
  • Ennakkomaksupaketit: Maksat siitä, että voit käyttää tiettyä tuotetta tai palvelua tietyn ajan.
    • Pakettia ei uusita automaattisesti.
    • Voit lisätä laajentaa pakettia sovelluksen kautta tai Play Kauppa ‐sovelluksen Tilaukset-osiosta.

Automaattisen maksutavan ylläpitäminen

Automaattisen maksutavan muuttaminen
  1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi muokattava tilaus ja klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa tällä hetkellä maksamiseen käyttämäsi kortin alta Vaihda maksutapaa. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Hallitse maksutapoja.
  4. Valitse maksutapa.
  5. Valitse Lähetä.
Varamaksutavan määrittäminen
  1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi muokattava tilaus ja klikkaa Hallinnoi.
  3. Klikkaa tällä hetkellä maksamiseen käyttämäsi kortin alta Vaihda maksutapaa. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, klikkaa Hallitse maksutapoja.
  4. Valitse Päivitä varamaksutapa.
  5. Valitse maksutapa.
  6. Valitse Lähetä.

Huom. Kaikilla maksutavoilla ei voi maksaa tilauksia.

Tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat tilauksen, aiemmin maksamiasi maksuja ei hyvitetä. Peruutusta ei voi kumota, mutta tilauksen voi aina tehdä uudelleen.

Google Play ‑tilauksen peruuttaminen Muiden tilausten peruuttaminen

Voit peruuttaa joitakin tilauksia Google Payssa.

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi peruutettava tilaus ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Peru tilaus.
    • Jos tätä vaihtoehtoa ei löydy, klikkaa Hallinnoi tilausta siirtyäksesi Google-tuotteeseen, jonka kautta teit tilauksen. Voit peruuttaa tilauksen tuotteen kautta.
    • Jos kumpaakaan vaihtoehtoa ei löydy, tilaus on peruutettava palveluntarjoajan kautta.
Peruttujen tilausten löytäminen
  1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Valitse sivun yläreunasta Peruutettu.

Maksa etuajassa

Tietyissä toistuvissa veloituksissa voit maksaa laskun etuajassa suoraan maksuprofiilistasi.

1. Kirjaudu Tilauksiin.
  2. Etsi maksettava tilaus ja valitse Hallinnoi.
  3. Valitse Maksa etuajassa.
Ennakkomaksupakettia laajentaminen
Voit laajentaa pakettia, jos et halua vaihtaa ennakkomaksupakettia toistuvaksi maksuksi.
Voit laajentaa ennakkomaksupakettia Tilaukset-osiosta seuraavasti:
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Valitse Maksut ja tilaukset ja sitten Tilaukset.
  4. Valitse Laajenna sen ennakkomaksupaketin kohdalta, jota haluat laajentaa.
Ennakkomaksutilauksen laajentaminen sovelluksen tietosivulta:
  1. Avaa Google Play ‑sovellus Google Play.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena oikealle Google-tilille.
  3. Etsi ja avaa sovellus ennakkomaksupaketilla, jota haluat laajentaa.
  4. Valitse Hallitse tilausta ja sitten Jatka.
Vinkki: Jos poistat sovelluksen, ennakkomaksupakettia ei peruta.
Android Tietokone