Administrer faste betalinger og abonnementer

Du kan betale faste gebyrer på abonnementer og andre tjenester ved at gå til payments.google.com. Abonnementsoplysninger kan ikke administreres i Google Pay-appen eller på Google Pay-websitet.

Sådan ser du dine faste gebyrer:

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find det produkt, du vil se, og tryk eller klik på Administrer.

Forstå, hvordan du betaler

Afhængigt af Google-produktet eller -tjenesten hører dine faste betalinger til i en af 4 kategorier.

• Automatiske betalinger: Når du skylder en vis sum penge, debiteres din betalingsmetode automatisk.
  • Automatiske månedlige betalinger: Din betalingsmetode debiteres på samme tid hver måned.
  • Manuelle betalinger: Du kan betale et gebyr på forhånd for et produkt eller en tjeneste, du får eller bruger senere.
  • Månedlig fakturering: Når du har fået din månedlige faktura, betaler du regningen før en bestemt tidsfrist.
  • Forudbetalte abonnementer: Du kan betale et gebyr for at bruge et produkt eller en tjeneste i en fastsat periode.
    • Abonnementet fornyes ikke automatisk.
    • Du kan forlænge abonnementet i appen eller i sektionen "Abonnementer" i Play Butik-appen.

Administrer din automatiske betalingsmetode

Skift din automatiske betalingsmetode
  1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find det abonnement, du vil redigere, og klik på Administrer.
  3. Under det kort, du i øjeblikket bruger for at betale, skal du klikke på Skift betalingsmetode. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du klikke på Administrer betalingsmetoder.
  4. Vælg en betalingsmetode.
  5. Vælg Send.
Angiv en alternativ betalingsmetode
  1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find det abonnement, du vil redigere, og klik på Administrer.
  3. Under det kort, du i øjeblikket bruger for at betale, skal du klikke på Skift betalingsmetode. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du klikke på Administrer betalingsmetoder.
  4. Vælg Opdater alternativ betalingsmetode.
  5. Vælg en betalingsmetode.
  6. Vælg Send

Bemærk! Nogle betalingsmetoder kan ikke anvendes til abonnementer.

Opsig et abonnement

Hvis du opsiger et abonnement, refunderes betalinger, du allerede har foretaget, ikke. Opsigelser kan ikke fortrydes, men du kan altid tegne et abonnement igen.

Opsig et abonnement i Google Play Opsig andre abonnementer

Du kan opsige visse abonnementer i Google Pay.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find det abonnement, du vil opsige, og tryk eller klik på Administrer.
  3. Vælg Opsig abonnement.
    • Hvis du ikke kan finde denne mulighed, skal du klikke på Administrer abonnement for at gå til det Google-produkt, du abonnerede igennem. Du kan opsige abonnementet dér.
    • Hvis du ikke kan finde nogen af mulighederne, skal du opsige via abonnementsudbyderen.
Find opsagte abonnementer
  1. Log ind på Abonnementer.
  2. Øverst på siden skal du vælge Opsagt.

Betal tidligt

For nogle faste gebyrer kan du foretage en betaling direkte fra din betalingsprofil, hvis du vil betale en regning tidligt.

1. Log ind på Abonnementer.
  2. Find det abonnement, du vil betale, og tryk eller klik på Administrer.
  3. Vælg Betal tidligt.
Forlæng et forudbetalt abonnement
Du kan vælge at forlænge dit abonnement, hvis du ikke vil ændre dit forudbetalte abonnement til en fast betaling.
Sådan forlænger du et forudbetalt abonnement via Abonnementer:
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Tryk på Betalinger og abonnementer og derefter Abonnementer.
  4. Tryk på Forlæng på det forudbetalte abonnement, du vil forlænge.
Sådan forlænger du et forudbetalt abonnement fra appens infoside:
  1. Åbn Google Play-appen Google Play.
  2. Tjek, at du er logget ind på den rigtige Google-konto.
  3. Find og åbn appen med det forudbetalte abonnement, du vil forlænge.
  4. Tryk på Administrer abonnement og derefter Forlæng.
Tip! Hvis du afinstallerer appen, medfører det ikke, at dit forudbetalte abonnement opsiges.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: