Visa, ändra eller korrigera en Google-beställning

Här hittar du information om hantering av beställningar som du har gjort på produkter eller tjänster från Google.

Så här visar du dina beställningar genom Google och deras kvitton:

1. Logga in på payments.google.com.
  2. Hitta beställningen. Om du inte hittar beställningen klickar du på Visa fler transaktioner.
  3. Klicka på en beställning för att öppna kvittot.

Ändra en beställning

Kontakta Google-tjänsten eller säljaren om du vill

• ställa en fråga om din beställning
  • returnera något eller begära en återbetalning
  • avbryta en beställning.

Kontaktinformation finns längst ned på beställningskvittot.

Obs! Det går inte att ta bort eller radera beställningar från transaktionslistan i Google Pay.

Åtgärda problem med beställningar

Du kan åtgärda de flesta problem med beställningar genom att kontakta Google-tjänsten eller säljaren. Kontaktinformation finns längst ned på beställningskvittot.

Här är lösningar på några vanliga problem.

Kontrollera om en återbetalning har behandlats
  1. Logga in på payments.google.com.
  2. Klicka på beställningen. Om du inte hittar beställningen klickar du på Visa fler transaktioner.
  3. Kontrollera om det står Återbetalad under Status.
Debitering visas fortfarande för avbruten beställning

Om du ser en debitering för beställningen i ditt kontoutdrag efter att den avbrutits är detta ett väntande godkännande. Det bör försvinna inom några dagar.

Kontrollera varför en beställning är vilande, har annullerats eller avvisats

Gör så här om du vill ta reda på varför din beställning är vilande eller har annullerats:

1. Logga in på payments.google.com.
  2. Klicka på beställningen. Om du inte hittar beställningen klickar du på Visa fler transaktioner.
  3. Bredvid beställningen hittar du orsaken.
    • Om den annullerades på grund av ett avvisat kort behöver du uppdatera dina kortuppgifter.
    • Om den inte annullerades på grund av ett avvisat kort kontaktar du säljarens supportteam (t.ex. Google Play). Den här informationen finns vanligtvis i deras hjälpcenter.