Fra og med den 10. juni 2024 kan du ikke længere bruge VPN fra Google One. Få flere oplysninger om udfasningen af VPN fra Google One.

Brug dine Google One-fordele

Med Google One kan du få notifikationer om de seneste opdateringer og tilbud fra Google. Derefter kan du indløse din nye fordel eller prøveperiode via Google One-appen eller Google One-websitet.

Find og brug Google One-fordele

Indløs en fordel

1. Gå til one.google.com på din computer.
  2. Klik på Fordele til venstre.
  3. Find den fordel, du vil bruge, og klik på Se oplysninger.
    • Hvis der ikke er nogen nye fordele, får du meddelelsen "Der er ikke noget nyt at vise".
  4. Du kan finde andre fordele, bl.a. dem, du allerede har indløst, ved at trykke på Se historik.

Se dine fordele nu

Løs problemer med fordele

Hvis din rabat ikke virker, kan det skyldes følgende:

• Begrænsning på én pr. abonnement: Tjek, om en anden i din familie allerede har indløst fordelen.
  • Udløbsdato: Tjek, om fordelen ikke længere er tilgængelig.
  • Familiedeling: Nogle fordele kan ikke deles med familien og kan kun bruges af abonnementsadministratoren.
Tjek, om fordelen allerede er indløst

Når en Google One-kampagnekode er blevet anvendt, anses den for at være indløst. Hvis du ikke kan huske, om du har indløst en fordel:

1. Gå til Google One.
  2. Klik på Fordele til venstre.
  3. Vælg Se alle fordele.

Fordele, der allerede er indløst, viser "Indløst [dato for indløsning]". Hvis fordelen ikke vises i historikken, kan et andet medlem af din Google One-familiegruppe have indløst den. Spørg din familiegruppe, om et andet medlem har indløst fordelen.

Brug løbende fordele

Visse fordele er kun tilgængelige på bestemte lokationer.

Få bonusser for dine køb i Google Store

Google One-medlemmer med visse abonnementer får en procentdel tilbage i form af Google Store-kredit, når de foretager kvalificerede køb i Google Store.

• Google One-medlemmer med et abonnement på 200 GB: 3 % tilbage i Google Store-kredit
  • Google One-medlemmer med et abonnement på 2 TB, 5 TB, 10 TB, 20 TB eller 30 TB: 10 % tilbage i Google Store-kredit

Kvalifikationskrav:

• Denne fordel er kun tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien, Tyskland og Australien.
  • Brugere med prøveperioder på Google One-medlemskaber og medlemmer af familiegrupper er ikke kvalificerede.
Se artiklen i Hjælp for at få flere oplysninger om, hvordan Google Store-kredit fungerer.

Overvåg darkweb

Som Google One-medlem kan du oprette en overvågningsprofil, så du kan scanne darkweb for at finde dine personlige oplysninger og få anbefalinger til, hvordan du beskytter dig selv på nettet. Du kan til enhver tid gennemgå dine oplysninger og redigere eller slette din profil.

Konfigurer din overvågningsprofil.

Brug VPN fra Google One

Som Google One-medlem kan du forbedre din onlinesikkerhed med VPN fra Google One. Hvis du vil have mere beskyttelse mod hackere og onlineovervågning, kan du gøre din forbindelse mere sikker med et virtuelt privat netværk (VPN, virtual private network) fra Google One. Aktivér VPN fra Google One i Google One-appen for at kryptere din onlineaktivitet på din enhed og få et ekstra lag beskyttelse, uanset hvordan du opretter forbindelse.

Se, hvordan du aktiverer VPN fra Google One.

Google One Premium-medlemsfordele

Google One Premium-abonnementer inkluderer i udgangspunktet 2 TB.

Få flere oplysninger om, hvordan du opdaterer dit Google One-abonnement, her.

Om pakken med Nest Aware og Fitbit Premium

Vigtigt! Denne fordel er i øjeblikket kun tilgængelig i Storbritannien.

Du kan få Nest Aware- og Fitbit Premium-abonnementer uden yderligere omkostninger med et abonnement på et Google One Premium-medlemskab med 2 TB eller mere. Få flere oplysninger om Nest Aware- og Fitbit Premium-abonnementerne.

Fordele ved et Google One AI Premium-abonnement

Vigtigt! Det er kun Google One-abonnementsadministratoren, der kan bruge Gemini-funktionerne i Google One AI Premium-abonnementet. Andre medlemmer af familiegruppen kan ikke bruge dem.

• Medlemmer af familiegrupper, der er fyldt 18 år, kan få adgang til Gemini Advanced-funktionerne indtil den 30. september 2024 uden yderligere omkostninger.

Hvis du opgraderer til et Google One AI Premium-medlemskab, kan du få:

• Adgang til AI-funktioner, der er udviklet af Google, bl.a. Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Docs, Slides og andre tjenester

• Alle andre fordele, der følger med Google One Premium-abonnementet på 2 TB

Få ubegrænset adgang til Magisk redigering

Vigtigt!

• Ubegrænset antal lagringer i Magisk redigering er kun tilgængeligt for Google One-medlemmer med et Premium-abonnement på 2 TB og derover.
  • Denne funktion er under udvikling og fungerer muligvis ikke altid, som du forventer.

Du kan bevæge dig rundt på billedet eller slette dele af det og anvende kontekstuelle forindstillinger, f.eks. "Himmel" eller "Den gyldne time". Se, hvordan du bruger Magisk redigering.

Tip! Hvis du har et Google One-abonnement med 100 GB eller 200 GB, eller hvis du ikke er Google One-medlem, kan du gemme 10 filer med Magisk redigering hver måned. Når du har gemt 10 filer, skal du opgradere til et Google One Premium-medlemskab for at kunne gemme redigeringer, der er foretaget ved hjælp af Magisk redigering. Få flere oplysninger om, hvordan du tilmelder dig Google One.

Brug de udvidede funktioner i Google Workspace

Premium-abonnementer med 2 TB eller mere får forbedrede funktioner i Google Meet og Google Kalender.

Hvis du har Google One AI Premium, kan du få adgang til Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Docs og andre tjenester.

Del fordele med din Google One-familiegruppe

Hvis du er i en Google One-familiegruppe, kan du få adgang til fordele, som enten kan bruges af alle i gruppen eller kun af én person:

• Begrænsning på 1 pr. abonnement: Det første medlem i familiegruppen, der indløser fordelen, er den eneste, der kan bruge den.
  • Ingen begrænsning: Alle kan se og bruge de tilgængelige fordele.

Tip! Fordele kan ikke ses eller bruges af konti, der administreres af forældre.

Hvis du ikke vil dele dine fordele med din familiegruppe, kan du få flere oplysninger om, hvordan du stopper med at dele Google One.