Tuen pyytäminen Google-asiantuntijalta

Vain käyttäjät, joilla on Google One ‑paketti, voivat pyytää apua Googlen asiantuntijoilta.

Jos haluat tietää lisää Google Onesta, käy ohjekeskuksessa tai ryhdy Google Onen käyttäjäksi.

Google One ‑jäsenenä voit keskustella asiantuntijoiden kanssa, kun tarvitset apua Google-tuotteen kanssa. Voit ottaa heihin yhteyttä chattaamalla, soittamalla tai sähköpostitse.

Voit valita haluamasi kielen joko sovelluksen tai sivuston kielen valitsimella.

Avun pyytäminen

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Klikkaa vasemmalta Tuki.
  3. Valitse yläreunasta, millä tavalla haluat pyytää tukea.

Ota yhteyttä Googlen asiantuntijaan

Kuinka kauan avun saaminen kestää?

Voit tarkastaa kunkin yhteydenottotavan käsittelyajan. Ajat näkyvät kunkin yhteenottotavan alla. Jos jokin vaihtoehto ei ole juuri nyt käytettävissä, se näkyy harmaana.

Aiempien tukikeskustelujen hakeminen

Kun olet pyytänyt apua Google-asiantuntijalta, keskustelu tallennetaan historiaasi. Voit katsella keskusteluja viimeisten 60 päivän ajalta. Jos ongelma toistuu tai et muista ohjeita, mainitse aiempi asiantuntijoiden kanssa käymäsi keskustelu. Se voi auttaa sinua ratkaisemaan ongelman nopeammin.

1. Avaa Google One tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Tukivaihtoehdot.
  3. Vieritä kohtaan Tarkastele tukikeskustelujasi.
  4. Klikkaa haluamaasi keskustelua, jotta näet sen tiedot.

Tuen kieliasetuksen muuttaminen

1. Siirry Google Oneen tietokoneella.
  2. Valitse vasemmalta Tuki.
  3. Klikkaa "Kanssasi keskustelee Googlen asiantuntija, jonka kieli on" ‑kohdan avattavaa valikkoa ja valitse kieli.

Vinkki: Jos haluat käyttää valitsemaasi kieltä myös jatkossa, klikkaa Tallenna tuen kieliasetus.

Vastauksien etsiminen ohjekeskuksesta

Nopeimmat vastaukset kysymyksiisi saat etsimällä ohjeartikkeleita suoraan. Valitse Tuki-sivun oikeasta yläkulmasta Ohje Help & feedback.