Fra og med 10. juni 2024 kan du ikke lenger bruke VPN fra Google One. Finn ut mer om avviklingen av VPN fra Google One.

Løs inn Google One-fordelene

Med Google One kan du få varsler om de nyeste oppdateringene og tilbudene fra Google. Du kan gjøre krav på nye fordeler eller prøveperioder via Google One-appen eller Google One-nettstedet.

Finn og bruk Google One-fordeler

Gjør krav på en fordel

1. Gå til one.google.com på en datamaskin.
  2. Klikk på Fordeler til venstre.
  3. Finn fordelen du vil bruke, og klikk på Se detaljer.
    • Hvis det ikke finnes noen nye fordeler, ser du en melding om at du har fått med deg alt.
  4. For å se andre fordeler, også de du allerede har gjort krav på, kan du trykke på Se loggen.

Sjekk fordelene dine nå

Løs problemer med fordeler

Hvis rabatten ikke fungerer, kan det skyldes en av følgende årsaker:

• Begrenset til én per abonnement: Sjekk om noen i familien din allerede har løst inn fordelen.
  • Utløpsdato: Sjekk om fordelen ikke lenger er tilgjengelig.
  • Familiedeling: Enkelte fordeler kan ikke deles med familien, men bare brukes av administratoren for abonnementet.
Sjekk om fordelen allerede er innløst

Når en Google One-promoteringskode er brukt, regnes den som innløst. Hvis du ikke husker om du har løst inn en fordel:

1. Gå til Google One.
  2. Klikk på Fordeler til venstre.
  3. Velg Se alle fordelene.

Innløste fordeler har statusen «Innløst [dato]». Hvis fordelen ikke vises i loggen din, kan det hende at den allerede er innløst av et annet medlem av Google One-familiegruppen din. Spør familiegruppen om noen andre har løst inn fordelen.

Bruk pågående fordeler

Noen fordeler er bare tilgjengelige i visse områder.

Få belønninger for Google Store-kjøp

Google One-abonnenter med visse abonnementer får en prosentandel tilbake i form av Google Store-kreditt for kvalifiserte kjøp fra Google Store:

• Google One-abonnenter med abonnement på 200 GB: 3 % tilbake i Google Store-bonus
  • Google One-abonnenter med abonnementer på 2 TB, 5 TB, 10 TB, 20 TB eller 30 TB: 10 % tilbake i Google Store-kreditt

Kvalifikasjonskrav:

• Denne fordelen er bare tilgjengelig i USA, Canada, Storbritannia, Tyskland og Australia.
  • Personer med prøveabonnement på Google One eller medlemmer av familiegrupper er ikke kvalifisert.
I denne hjelpeartikkelen kan du lese mer om hvordan Google Store-bonuser fungerer.

Overvåk det mørke nettet

Som Google One-abonnent kan du opprette en overvåkingsprofil for å søke etter personopplysningene dine på det mørke nettet og få anbefalinger om hvordan du kan beskytte deg selv på nettet. Du kan når som helst se gjennom informasjonen din og endre eller slette profilen din.

Opprett en overvåkingsprofil

Bruk VPN fra Google One

Som Google One-abonnent kan du bli tryggere på nettet med VPN fra Google One. Hvis du vil være enda bedre beskyttet mot hackere og overvåkning på nettet, kan du gjøre tilkoblingen din sikrere med et virtuelt privat nettverk (VPN) fra Google One. Slå på VPN fra Google One i Google One-appen for å kryptere nettaktiviteten din, slik at du får et ekstra lag med beskyttelse – uansett hvor du er tilkoblet.

Se hvordan du slår på VPN fra Google One.

Fordeler for Google One Premium-abonnenter

Google One Premium-abonnementene begynner på 2 TB.

Se hvordan du oppdaterer Google One-abonnementet ditt.

Om pakken med Nest Aware og Fitbit Premium

Viktig: Denne fordelen er foreløpig bare tilgjengelig i Storbritannia.

Du kan abonnere på Nest Aware og Fitbit Premium uten ekstra kostnader hvis du har et Google One Premium-abonnement med 2 TB eller mer. Finn ut mer om Nest Aware- eller Fitbit Premium-abonnementet.

Fordeler med Google One AI Premium-abonnementet

Viktig: Kun administratoren for Google One-abonnementet – ikke medlemmer av familiegruppen – kan bruke Gemini-funksjonene som er inkludert i Google One AI Premium-abonnementet.

• Medlemmer av familiegruppen som er 18 år eller eldre, kan bruke de avanserte Gemini-funksjonene uten ekstra kostnad frem til 30. september 2024.

Hvis du oppgraderer til et Google One AI Premium-abonnement, kan du få

• tilgang til AI-funksjoner utviklet av Google, som Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Dokumenter, Presentasjoner med mer

• alle andre fordeler knyttet til Google One Premium-abonnementet med 2 TB

Få ubegrenset tilgang til Magisk redigering

Viktig:

• Ubegrenset lagring i Magisk redigering er bare tilgjengelig for Google One-abonnenter med et Premium-abonnement på 2 TB eller mer.
  • Funksjonen er på forsøksstadiet og fungerer kanskje ikke alltid som forventet.

Du kan flytte eller slette deler av bilder og bruke kontekstbaserte forhåndsinnstillinger, for eksempel «Himmel» eller «Den gylne timen». Se hvordan du bruker Magisk redigering.

Tips: Hvis du har et Google One-abonnement med 100 GB eller 200 GB, eller hvis du ikke er Google One-abonnent, kan du lagre endringer du har gjort med Magisk redigering, opptil ti ganger per måned. Når du har lagret ti ganger, må du oppgradere til et Premium-abonnement på Google One for å lagre endringer du har gjort med Magisk redigering. Se hvordan du registrerer deg for Google One.

Bruk premium-funksjoner i Google Workspace

Premium-abonnementer med 2 TB eller gir tilgang til avanserte funksjoner i Google Meet og Google Kalender.

Hvis du har Google One AI Premium, får du tilgang til Gemini Advanced og Gemini i Gmail, Dokumenter med mer.

Del fordeler med Google One-familiegruppen din

Hvis du er med i en familiegruppe på Google One, kan du få fordeler som kan løses inn på to forskjellige måter:

• Begrenset til én per abonnement: Den første i familiegruppen som løser inn fordelen, er den eneste som kan bruke den.
  • Ingen grense: Alle kan se og bruke de tilgjengelige fordelene.

Tips: Fordeler kan ikke ses eller brukes av kontoer som administreres av foreldre.

Hvis du ikke vil dele fordelene med familiegruppen, kan du se hvordan du slutter å dele Google One.