A partir del 10 de juny de 2024, ja no podràs accedir a la VPN de Google One. Obtén més informació sobre la discontinuació de la VPN de Google One.

Reclamar els avantatges de Google One

Amb Google One, pots rebre notificacions sobre les actualitzacions i les ofertes més recents de Google. D'aquesta manera, podràs reclamar el teu nou avantatge o la teva nova prova des de l'aplicació Google One o des del lloc web de Google One.

Cercar i utilitzar els avantatges de Google One

Reclamar un avantatge

1. A l'ordinador, ves a one.google.com.
  2. A l'esquerra, fes clic a Avantatges.
  3. Cerca l'avantatge que vols utilitzar i fes clic a Mostra els detalls.
    • Si no hi ha avantatges nous, rebràs el missatge "Ja estàs al dia".
  4. Per cercar altres avantatges, inclosos els que ja has reclamat, toca Mostra l'historial.

Consulta els avantatges

Resoldre problemes amb els avantatges

Si no pots aplicar un descompte, pot ser per un d'aquests motius:

• Límit d'un per pla: comprova si algú de la teva família ja ha bescanviat l'avantatge.
  • Data de caducitat: comprova si l'avantatge ja no està disponible.
  • Compartició familiar: alguns avantatges no es poden compartir amb la família i només els pot utilitzar el gestor del pla.
Comprovar si un avantatge ja s'ha bescanviat

Un cop s'hagi aplicat un codi promocional de Google One, es considerarà bescanviat. Si no recordes si has bescanviat un avantatge:

1. Ves a Google One.
  2. A l'esquerra, fes clic a Avantatges.
  3. Selecciona Mostra tots els avantatges.

Als avantatges que ja s'han bescanviat es mostra el text "Bescanviat el dia [data de bescanvi]". Si l'avantatge no consta al teu historial, vol dir que és possible que un altre membre del teu grup familiar de Google One l'hagi reclamat. Demana al teu grup familiar si un altre membre ha bescanviat l'avantatge.

Utilitzar els avantatges en curs

Alguns avantatges només estan disponibles en certes regions.

Obtén recompenses per les teves compres a Google Store

Als membres de Google One que tenen determinats plans se'ls retorna un percentatge de les compres aptes de Google Store en forma de crèdit d'aquesta botiga.

• Membres de Google One amb plans de 200 GB: 3% en crèdit de Google Store
  • Membres de Google One amb plans de 2, 5, 10, 20 o 30 TB: 10% en crèdit de Google Store

Requisits d'idoneïtat:

• Aquest avantatge només està disponible a Alemanya, Austràlia, el Canadà, els Estats Units i el Regne Unit.
  • Les subscripcions de prova de Google One i els membres del grup familiar no són aptes.
Per obtenir més informació sobre com funciona el crèdit de Google Store, consulta l'article d'ajuda.

Supervisar el web fosc

Com a membre de Google One, pots configurar un perfil de supervisió per cercar la teva informació personal al web fosc i obtenir recomanacions sobre com pots protegir-te en línia. Pots revisar la teva informació i també editar o suprimir el teu perfil en qualsevol moment.

Configura el perfil de supervisió.

Utilitzar la VPN de Google One

Com a membre de Google One, pots augmentar la seguretat en línia amb la VPN de Google One. Si vols tenir més protecció contra els hackers i la supervisió en línia, pots fer que la teva connexió sigui més segura amb una xarxa privada virtual (VPN) de Google One. Activa la VPN de Google One des de l'aplicació Google One per encriptar la teva activitat en línia i tenir una capa de protecció addicional siguis on siguis.

Obtén informació sobre com pots activar la VPN de Google One.

Avantatges per a membres del pla Prèmium de Google One

Els plans Prèmium de Google One estan disponibles a partir de 2 TB.

Obtén informació sobre com pots actualitzar el teu pla de Google One.

Sobre el paquet Nest Aware i Fitbit Premium

Important: actualment aquest avantatge només està disponible al Regne Unit.

Pots obtenir les subscripcions a Nest Aware i Fitbit Premium sense cap cost afegit amb els plans de subscripció a un pla Prèmium de Google One de 2 TB o més. Obtén informació sobre les subscripcions a Nest Aware o Fitbit Premium.

Avantatges del pla prèmium d'IA de Google One

Important: només el gestor del pla de Google One, i no els membres del grup familiar, pot utilitzar les funcions de Gemini incloses en el pla prèmium d'IA de Google One.

• Els membres del grup familiar majors de 18 anys poden gaudir de les funcions de Gemini Advanced sense cap cost afegit fins al 30 de setembre de 2024.

Si fas l'actualització a una subscripció al pla prèmium d'IA de Google One, pots obtenir:

• Accés a funcions d'IA creades per Google, com ara Gemini Advanced i Gemini a Gmail, Documents, Presentacions i més

• La resta d'avantatges associats al pla prèmium de 2 TB de Google One

Obtenir accés il·limitat a l'Editor màgic

Important:

• La quota il·limitada per desar fotos a l'Editor màgic només està disponible per als membres de Google One amb un pla prèmium de 2 TB o més.
  • Aquesta funció és experimental i és possible que no sempre funcioni de la manera prevista.

Pots desplaçar-te per una foto o esborrar-ne parts i aplicar-hi valors predefinits contextuals, com ara "Cel" o "Hora màgica". Obtén informació sobre com pots utilitzar l'Editor màgic.

Consell: si tens un pla de Google One de 100 GB o 200 GB, o si no ets membre de Google One, pots utilitzar l'Editor màgic amb una quota de 10 fotos. Un cop hagis desat 10 fotos, hauràs de fer l'actualització a una subscripció prèmium a Google One per desar els canvis fets amb l'Editor màgic. Obtén informació sobre com pots registrar-te a Google One.

Utilitzar les funcions prèmium de Google Workspace

Els plans prèmium de 2 TB o superiors obtenen funcions millorades a Google Meet i Google Calendar.

Si tens el pla prèmium d'IA de Google One, pots accedir a Gemini Advanced i Gemini a Gmail, Documents i més.

Compartir els avantatges amb el teu grup familiar de Google One

Si formes part d'un grup familiar a Google One, tens la possibilitat d'obtenir avantatges que pots reclamar de 2 maneres:

• Límit d'un per pla: el primer membre del grup familiar que bescanviï l'avantatge serà l'única persona que el podrà utilitzar.
  • Sense límit: tothom pot veure i utilitzar els avantatges disponibles.

Consell: els comptes gestionats per pares no poden veure ni utilitzar els avantatges.

Obtén informació sobre com pots deixar de compartir Google One si no vols compartir-ne els avantatges amb el teu grup familiar.