Meldingen ontvangen en voordelen claimen

Met Google One kun je meldingen ontvangen over de nieuwste updates en aanbiedingen van Google. Vervolgens kun je via de app of de Google One-website een nieuw voordeel of een proefperiode claimen.

Meldingen van Google One ontvangen

Je kunt per e-mail updates ontvangen over de nieuwste voordelen die voor jou beschikbaar zijn. Je kunt ook meldingen op je Android-apparaat ontvangen.

Je kunt per e-mail updates ontvangen over de nieuwste voordelen die voor jou beschikbaar zijn.

1. Ga op je computer naar Google One.
  2. Tik aan de linkerkant op Instellingen Instellingen en dan E-mailvoorkeuren beheren.
  3. Controleer of Voordelen en aanbiedingen is ingeschakeld.

Google One-voordelen vinden en gebruiken

Een voordeel claimen

1. Ga op je computer naar one.google.com.
  2. Klik aan de linkerkant op Voordelen.
  3. Zoek het voordeel dat je wilt gebruiken en klik op Details weergeven.
    • Als er geen nieuwe voordelen zijn, krijg je een melding dat je helemaal bij bent.
  4. Wil je andere voordelen bekijken, waaronder de voordelen die je al hebt geclaimd, tik dan op Voordelengeschiedenis.

Doorlopende voordelen gebruiken

Sommige voordelen zijn alleen beschikbaar op bepaalde locaties.

Extra bewerkingsfuncties

Als je Google One-lid of Pixel-gebruiker bent, kun je meer functies gebruiken via de Google Foto's-app. Je apparaat moet minstens 3 GB RAM en Android 8.0 of hoger hebben.

Gebruik deze extra bewerkingsfuncties:

• Portretlicht : Wijzig de positie en helderheid van het licht voor foto's van mensen.
  • Vervagen : Vervaag de achtergrond voor bepaalde foto's van mensen die niet in de portretmodus zijn gemaakt.
  • Kleurfocus : Hiermee wordt de verzadiging van de achtergrond ongedaan gemaakt, terwijl je de voorgrond in kleur houdt voor foto's van mensen.
  • Slimme suggesties : Gebruik makkelijke bewerkingen met één tik die worden aangepast aan de content van elke foto.

Belangrijk: Je kunt nog steeds vervaging, kleurfocus en suggesties voor knalkleuren gebruiken voor foto's die in de portretmodus zijn gemaakt (met diepte-informatie), zelfs als je geen Google One- of Pixel-gebruiker bent.

Een beloning ontvangen voor je Google Store-aankopen

Google One-leden met bepaalde abonnementen ontvangen een percentage van in aanmerking komende Google Store-aankopen terug in de vorm van Google Store-tegoed.

• Google One-leden met een abonnement van 200 GB: 3% terug als Google Store-tegoed
  • Google One-leden met een abonnement van 2 TB, 10 TB, 20 TB of 30 TB: 10% terug als Google Store-tegoed

Opmerkingen:

• Dit voordeel is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Australië.
  • Gebruikers met een Google One-proeflidmaatschap en leden van de gezinsgroep van gebruikers met een Google One-abonnement komen niet in aanmerking.

Ga naar het Help-artikel voor meer informatie over hoe Google Store-tegoed werkt.

Hotelkortingen zoeken

Google One-leden komen in aanmerking voor speciale tarieven bij bepaalde hotels. Google One-hoteldeals zijn afhankelijk van de dag, het tijdstip en andere factoren. Er is dus niet altijd een deal voor elke zoekopdracht naar hotels.
  1. Zorg ervoor dat je op je computer bent ingelogd op je Google One-account.
  2. Ga naar www.google.com.
  3. Typ in de zoekbalk een zoekopdracht naar hotels in of in de buurt van een stad of regio.
    • Bijvoorbeeld: Hotels in Tokio
  4. Selecteer in de zoekresultaten de reisdatums en het aantal reizigers en klik op Gereed.
  5. Alleen Google One-aanbiedingen bekijken: klik bovenaan op Meer filters en dan 1 Ledenprijzen en dan Toepassen.
  6. Zoek naar Google One-ledenprijzen Google One-ledenprijs.

Meer informatie over hoe je hotels zoekt op Google

Voordelen met je gezin delen

Als je lid bent van een gezinsgroep op Google, zie je mogelijk voordelen die op twee verschillende manieren kunnen worden geclaimd:

• Maximaal één per abonnement: het eerste gezinslid dat het voordeel inwisselt, is het enige lid dat het voordeel kan gebruiken.
  • Geen limiet vermeld: iedereen kan de beschikbare voordelen zien en gebruiken.Opmerking: Voordelen kunnen niet worden gezien of gebruikt door accounts die door ouders worden beheerd.

Opmerking: Voordelen kunnen niet worden gezien of gebruikt door accounts die door ouders worden beheerd.

Als je de voordelen niet met je gezin wilt delen, kun je stoppen met het delen van Google One.

Problemen met voordelen oplossen

Als de korting niet wordt toegepast, kan dit een van de volgende redenen hebben:

• De limiet is één per abonnement: controleer of iemand in je gezinsgroep het voordeel al heeft ingewisseld.
  • Vervaldatum: controleer of het voordeel nog beschikbaar is.