Lägga till en förälder i din familjegrupp

Om du är familjeadministratör kan du lägga till en andra förälder i familjegruppen.

Lägga till eller ta bort en förälder

Lägga till eller ta bort en förälder

En person som du lägger till som förälder i din familjegrupp måste vara med i familjegruppen och vara 18 år eller äldre.

Appen Play Butik

1. Öppna appen Play Butik Google Play.
  2. Tryck på menyn Meny högst upp till vänster följt av Konto följt av Familj följt av Hantera familjemedlemmar följt av Hantera föräldrabehörigheter.
  3. Välj någon att lägga till eller ta bort som förälder.
  4. Tryck på Bekräfta.

Family Link-appen

1. Öppna Family Link-appen Family Link.
  2. Tryck på menyn Meny högst upp till vänster följt av Familjegrupp följt av Hantera föräldrabehörigheter.
  3. Välj någon att lägga till eller ta bort som förälder.
  4. Tryck på Bekräfta.

Google One-appen

1. Öppna Google One-appen Google One.
  2. Tryck på Inställningar högst upp.
  3. Tryck på Hantera familjeinställningar följt av Hantera familjegrupp.
  4. Tryck på Hantera föräldrabehörigheter.
  5. Välj någon att lägga till eller ta bort som förälder.
  6. Tryck på Bekräfta.
Ta bort dig själv som förälder

Om familjeadministratören lägger till dig som förälder kan du ta bort din föräldrabehörighet.

Appen Play Butik

1. Öppna appen Play Butik Google Play.
  2. Tryck på menyn Meny högst upp till vänster följt av Konto följt av Familj följt av Visa familjemedlemmar följt av Mer Mer följt av Ta bort föräldrabehörighet.
  3. Tryck på Bekräfta.

Family Link-appen

1. Öppna Family Link-appen Family Link.
  2. Tryck på menyn Meny högst upp till vänster följt av Familjegrupp följt av Mer Mer följt av Ta bort föräldrabehörigheter.
  3. Tryck på Bekräfta.

Föräldrabehörigheter

Föräldrar har de flesta behörigheter som familjeadministratören har, inklusive att

• använda Family Link för att hantera ett barns Google-konto, inklusive att ändra kontouppgifter och hantera inställningar som Google-aktivitet, skärmtid och plats
  • godkänna köp och nedladdningar på Google Play som görs med familjens betalningsmetod om godkännande av köp har aktiverats
  • visa köp som gjorts med familjens betalningsmetod av familjemedlemmar
  • ändra familjemedlemmars inställningar för godkännande av köp på Google Play.

Bara familjeadministratören kan

Alla vuxna i din familj kan prenumerera på Google One. Prenumerationsansvarig för Google One behöver inte vara samma person som familjeadministratören.