Sök efter din e-postadress på darknet

Även utan ett Google One-medlemskap kan du köra en Darknetrapport för den e-postadress som är kopplad till ditt Google-konto. Läs mer om hur darknetrapporten fungerar.

Om du har ett Google One-medlemskap kan du läsa mer om hur du konfigurerar en bevakningsprofil för darknet.

Behörighetskrav

För att vara kvalificerad för Darknetrapport måste du ha ett Google-konsumentkonto. Google Workspace-konton och kontrollerade konton kan inte använda darknetrapporten.

Du måste ha ett betalmedlemskap i Google One för att kunna använda vissa funktioner, till exempel

• kontinuerligt bevaka darknet för att hitta dina personliga uppgifter
  • få resultat för annan information än din e-postadress
  • få aviseringar om nya resultat.
Uppdatera din Google One-prenumeration.
Funktion Google One-medlem Ej medlem
Engångsgenomsökning av darknet Nej Ja
Personuppgifter som tillhandahålls av användare för genomsökning av eller matchning på darknet SSN (endast USA), namn, födelsedatum, adress, upp till 10 e-postadresser, upp till 10 telefonnummer En e-postadress (Google-kontots e-postadress)
Granska resultat Ja Ja
Ta emot åtgärder och vägledning Ja Ja
Aviseringar om nya resultat Ja Nej
Skapa och hantera bevakningsprofil Ja Nej
Länder eller regioner där darknetrapporten är tillgänglig

Obs! De typer av personliga uppgifter som skannas av darknetrapporten kan variera beroende på land eller region.

Darknetrapporten är för närvarande tillgänglig i

• Albanien
  • Algeriet
  • Argentina
  • Österrike
  • Australien
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Kanada
  • Chile
  • Colombia
  • Danmark
  • Ecuador
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Mexiko
  • Marocko
  • Nederländerna
  • Nicaragua
  • Norge
  • Pakistan
  • Filippinerna
  • Senegal
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Turkiet
  • Ukraina
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Venezuela
  • Vietnam

Sök efter din e-postadress på darknet

Viktigt! Du måste vara inloggad på ditt Google-konto.

1. Öppna one.google.com.
  2. Klicka på Testa nu under Darknetrapport.
  3. Klicka på Kör genomsökning.

Läs om hur du tolkar resultaten och vidtar åtgärder.

Så här skyddas din integritet av Google One

När du skyddar dig på nätet förblir din integritet och dina uppgifter privata. Därför är det viktigt för oss att dina uppgifter skyddas, behandlas på ett ansvarsfullt sätt och att du får kontrollen över dem i alla våra produkter.

Läs mer om hur Google använder dina uppgifter.