Het darkweb scannen op je e-mailadres

Ook zonder Google One-lidmaatschap kun je een darkweb-rapport uitvoeren voor het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Google-account. Ontdek hoe het darkweb-rapport werkt

Als je een Google One-lidmaatschap hebt, bekijk je hoe je een controleprofiel voor het darkweb instelt.

Criteria

Als je in aanmerking wilt komen voor Darkweb-rapporten, moet je een Google-account voor consumenten hebben. Voor Google Workspace-accounts en accounts onder toezicht kan het darkwebrapport niet worden gebruikt.

Je hebt een betaald Google One-lidmaatschap nodig om bepaalde functies te gebruiken, zoals:

• Het darkweb doorlopen controleren op je persoonlijke informatie
  • Geef resultaten voor andere informatie dan je e-mailadres
  • Meldingen voor nieuwe resultaten
Update je Google One-abonnement.
Functie Google One-lid Niet-lid
Eenmalige scan op het darkweb Nee Ja
Door gebruiker verstrekte persoonsgegevens scannen op overeenkomsten op het darkweb SSN (alleen VS), naam, geboortedatum, adres, maximaal 10 e-mailadressen, maximaal 10 telefoonnummers 1 e-mailadres (e-mailadres van Google-account)
Resultaten beoordelen Ja Ja
Advies krijgen Ja Ja
Meldingen van nieuwe resultaten Ja Nee
Controleprofiel maken en beheren Ja Nee
Landen en regio's waar het darkweb-rapport beschikbaar is

Belangrijk: De typen persoonlijke informatie waarop het Darkweb-rapport scant, kunnen per land of regio verschillen.

Het Darkweb-rapport is op dit moment beschikbaar in:

• Albanië
  • Algerije
  • Argentinië
  • Oostenrijk
  • Australië
  • Bangladesh
  • België
  • Bolivia
  • Brazilië
  • Canada
  • Chili
  • Colombia
  • Denemarken
  • Ecuador
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Griekenland
  • IJsland
  • India
  • Indonesië
  • Ierland
  • Israël
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • Nicaragua
  • Noorwegen
  • Pakistan
  • Filipijnen
  • Senegal
  • Slovenië
  • Zuid-Korea
  • Spanje
  • Sri Lanka
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Turkije
  • Oekraïne
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Venezuela
  • Vietnam

Het darkweb scannen op je e-mailadres

Belangrijk: Je moet zijn ingelogd op je Google-account.

1. Ga naar one.google.com.
  2. Klik onder Darkweb-rapport op Nu proberen.
  3. Klik op Scan uitvoeren.

Meer informatie over hoe je inzicht krijgt in de resultaten en actie kunt ondernemen

Hoe Google One je privacy beschermt

Je online veiligheid waarborgen betekent voor ons dat we je gegevens beschermen en je privacy respecteren. Bij elk product dat we maken, is het daarom onze prioriteit om je informatie goed te beveiligen, er verantwoord mee om te gaan en te zorgen dat jij de controle houdt.

Meer informatie over hoe Google je informatie gebruikt