Scan det mørke net efter din mailadresse

Selv uden et Google One-medlemskab kan du køre en Darkweb-rapport for den mailadresse, der er knyttet til din Google-konto. Se, hvordan Darkweb-rapporten fungerer.

Hvis du har et Google One-medlemskab, kan du se, hvordan du konfigurerer en profil til overvågning af det mørke net.

Kvalificering

Du skal have en Google-forbrugerkonto for at være kvalificeret til Darkweb-rapporten. Google Workspace-konti og forældrestyrede konti kan ikke bruge Darkweb-rapporten.

Du skal have et betalt Google One-medlemskab for at kunne bruge visse funktioner som f.eks.:

• Overvåg konstant det mørke net efter dine personlige oplysninger
  • Vis resultater for andre oplysninger end din mailadresse
  • Notifikationer om nye resultater
Opdater dit Google One-abonnement.
Funktion Google One-medlem Ikke medlem
Engangsscanning af det mørke net Nej Ja
Brugerangivne personoplysninger til scanning eller matchning på det mørke net SSN (kun USA), navn, fødselsdato, adresse, op til 10 mailadresser, op til 10 telefonnumre 1 mailadresse (mailadresse til Google-konto)
Se resultaterne Ja Ja
Modtag råd til handlinger og anden vejledning Ja Ja
Notifikationer om nye resultater Ja Nej
Opret og administrer overvågningsprofil Ja Nej
Lande eller regioner, hvor Darkweb-rapporten er tilgængelig

Vigtigt! De typer personlige oplysninger, der scannes af darkweb-rapporten, kan variere fra land til land og fra region til region.

Darkweb-rapporten er i øjeblikket tilgængelig i:

• Albanien
  • Algeriet
  • Argentina
  • Østrig
  • Australien
  • Bangladesh
  • Belgien
  • Bolivia
  • Brasilien
  • Canada
  • Chile
  • Colombia
  • Danmark
  • Ecuador
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederlandene
  • Nicaragua
  • Norge
  • Pakistan
  • Filippinerne
  • Senegal
  • Slovenien
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sri Lanka
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Tyrkiet
  • Ukraine
  • Storbritannien
  • USA
  • Venezuela
  • Vietnam

Scan det mørke net efter din mailadresse

Vigtigt! Du skal være logget ind på din Google-konto.

1. Gå til one.google.com.
  2. Klik på Prøv nu under "Darkweb-rapport".
  3. Klik på Kør scanning.

Bliv klogere på dine resultater, og hvordan du skal reagere på dem.

Sådan beskytter Google One dit privatliv

En sikker brugeroplevelse på nettet indebærer at beskytte dine oplysninger og værne om dit privatliv. I alle vores produkter fokuserer vi på at beskytte og håndtere dine oplysninger på en ansvarlig måde og give dig kontrollen over, hvordan de bruges.

Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger dine oplysninger.