Cercar la teva adreça electrònica al web fosc

Encara que no tinguis una subscripció a Google One, pots executar un informe Dark web per a l'adreça electrònica associada amb el teu Compte de Google. Obtén informació sobre com funciona l'informe Dark web.

Si tens una subscripció a Google One, obtén informació sobre com pots configurar un perfil de supervisió del web fosc.

Idoneïtat

Per complir els requisits per utilitzar l'informe Dark web, has de tenir un Compte de Google de consumidor. Els comptes de Google Workspace i els comptes supervisats no poden utilitzar l'informe Dark web.

Necessites una subscripció de pagament a Google One per utilitzar determinades funcions, com ara:

• Supervisar constantment el web fosc per comprovar si hi ha la teva informació personal
  • Oferir resultats sobre informació que no sigui l'adreça electrònica
  • Rebre notificacions de resultats nous
Actualitza el teu pla de Google One.
Funció Subscripció a Google One Sense subscripció
Cerca única al web fosc No
Anàlisi o cerca de coincidències al web fosc de dades personals proporcionades per l'usuari SSN (només als EUA), nom, data de naixement, adreça, fins a 10 adreces electròniques i fins a 10 números de telèfon 1 adreça electrònica (adreça electrònica del Compte de Google)
Supervisió dels resultats
Suggeriment de mesures i indicacions
Recepció de notificacions de resultats nous No
Creació i gestió d'un perfil de supervisió No
Països o regions on està disponible l'informe Dark web

Important: els tipus d'informació personal que s'analitzen mitjançant l'informe Dark web poden variar en funció del país o de la regió.

Actualment, l'informe Dark web està disponible a:

• Albània
  • Algèria
  • Argentina
  • Àustria
  • Austràlia
  • Bangladesh
  • Bèlgica
  • Bolívia
  • Brasil
  • Canadà
  • Xile
  • Colòmbia
  • Dinamarca
  • Equador
  • Finlàndia
  • França
  • Alemanya
  • Grècia
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nicaragua
  • Noruega
  • Pakistan
  • Filipines
  • Senegal
  • Eslovènia
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Sri Lanka
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Turquia
  • Ucraïna
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Veneçuela
  • Vietnam

Cercar la teva adreça electrònica al web fosc

Important: has de tenir la sessió iniciada al teu Compte de Google.

1. Ves a one.google.com.
  2. A "Informe Dark web", fes clic a Prova ara.
  3. Fes clic a Executa l'anàlisi.

Obtén informació sobre com pots entendre els resultats i prendre mesures.

Com protegeix Google One la teva privadesa

Mantenir la teva seguretat en línia significa protegir la teva informació i respectar la teva privadesa. Per això, en cada producte que fem, ens centrem a protegir la teva informació, gestionar-la de manera responsable i garantir que en tens el control.

Obtén informació sobre com utilitza Google les teves dades.