Lue lisää Google Onen 2 Tt:n ja Google Kuvien rajattomasta paketista

Google Onen 2 Tt:n ja Google Kuvien rajaton paketti on saatavilla vain tiettyjen kolmannen osapuolten yritysten kautta. Sitä ei voi tällä hetkellä ostaa suoraan Googlelta.

Näin se toimii

2 Tt:n ja Google Kuvien rajattoman paketin avulla voit varmuuskopioida rajattomasti kuvia ja videoita Google Kuviin varmuuskopiolaadusta riippumatta. Saat myös 2 Tt tallennustilaa Gmailiin, Google Driveen ja laitteiden varmuuskopiointiin.

Google Kuvien rajaton etu on vain sinulle (paketin hallinnoijalle), mutta 2 Tt:n tallennustilan voi jakaa jopa viiden muun kanssa.

Tallennustilaa kuluttava sisältö
Kaikki Google Kuviin varmuuskopioidut kuvat ja videot eivät kuluta tallennustilakiintiötä, kun paketti on aktiivinen. Jos lataat kuvia ja videoita Google Driveen, ne lasketaan mukaan tallennuskiintiöösi.
Kuvien rajatonta etua ei voi jakaa perheenjäsenten kanssa
Google Kuvien rajatonta etua ei voi jakaa perheryhmälle. Jos jaat tallennustilan perheryhmäsi kanssa, kaikki ryhmän jäsenten Google Kuviin tallentama sisältö kuluttaa jaettua 2 Tt:n tallennustilaa.

Kuvien ja videoiden varmuuskopiointi

Google Kuvien rajattoman edun avulla voit varmuuskopioida rajattoman määrän kuvia tai videoita Google Kuviin alkuperäis- tai Tallennustilan säästö ‐laatuisina. Voit varmuuskopioida 100 Gt Google Kuviin 30 päivän välein. Lue lisää valokuvien ja videoiden varmuuskopioimisesta.

Toiseen pakettiin vaihtaminen

Jos vaihdat pakettia tai perut sen, rajaton Kuvien etu ei ole enää voimassa. Kuvat ja videot, jotka eivät kuluttaneet tallennustilaasi aiemmin edun ansiosta, kuluttavat sitä nyt.

Jos tallennustilaraja ylittyy paketin vaihdon tai perumisen seurauksena, Gmail, Drive, Google Kuvat ja muut Googlen palvelut voivat keskeytyä. Lue lisää siitä, mitä tapahtuu, jos tallennustilan raja ylittyy. Voit vapauttaa tilin tallennustilaa Google Onen tallennustilan ylläpitotyökalulla.