Få flere oplysninger om abonnementet Google One 2 TB + Ubegrænset Fotos

Abonnementet på Google One 2 TB + Ubegrænset Fotos tilbydes kun via specifikke tredjepartsvirksomheder. Det kan i øjeblikket ikke købes direkte fra Google.

Sådan fungerer det

Med abonnementet 2 TB + Ubegrænset Fotos kan du sikkerhedskopiere et ubegrænset antal billeder og videoer til Google Fotos, uanset kvaliteten af sikkerhedskopien. Du får også 2 TB lagerplads til Gmail, Google Drev og sikkerhedskopiering af enheder.

Fordelen Ubegrænset Fotos gælder kun for dig (abonnementsadministratoren), mens de 2 TB lagerplads kan deles med op til 5 andre personer.

Find ud af, hvad der tæller med i din lagerpladsgrænse
Alle billeder og videoer, der er sikkerhedskopieret i Google Fotos, tæller ikke med i din grænse for lagerplads, så længe dette abonnement er aktivt. Hvis du uploader billeder og videoer til Google Drev, tæller de med i din grænse for lagerplads.
Fordelen Ubegrænset Fotos kan ikke deles med familiemedlemmer
Fordelen Ubegrænset Google Fotos deles ikke med din familiegruppe. Hvis du deler lagerplads med din familiegruppe, tæller alt, hvad de gemmer i Google Fotos, med i jeres delte grænse på 2 TB.

Sikkerhedskopiér billeder og videoer

Fordelen Ubegrænset Google Fotos giver dig mulighed for at sikkerhedskopiere et ubegrænset antal billeder eller videoer til Google Fotos i original kvalitet eller med Pladsminimering. Du kan være begrænset til at sikkerhedskopiere 100 GB til Google Fotos i hver 30 dages periode. Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer billeder og videoer.

Skift til et andet abonnement

Hvis du ændrer eller opsiger dit abonnement, mister du adgangen til Ubegrænset Fotos. Billeder og videoer, der ikke tæller med i din lagerplads, fordi du har haft denne fordel, tæller nu med i din lagerplads.

Hvis du overskrider din grænse for lagerplads som følge af en ændring eller opsigelse af dit abonnement, kan du opleve afbrydelser i Gmail, Drev, Google Fotos og andre Google-tjenester. Få flere oplysninger om, hvad der sker, når du overskrider din grænse for lagerplads. Du kan bruge Google One-lageradministratoren til at frigøre lagerplads.