Informació sobre el pla de Google One de 2 TB + fotos il·limitades

El pla de Google One de 2 TB + fotos il·limitades només s'ofereix a través de determinades empreses externes. Actualment no es pot comprar directament a Google.

Com funciona

El pla de 2 TB + fotos il·limitades et permet crear una còpia de seguretat d'un nombre il·limitat de fotos i vídeos a Google Fotos, independentment de la qualitat de la còpia. També obtens 2 TB d'emmagatzematge per a Gmail, Google Drive i les còpies de seguretat del dispositiu.

L'avantatge de les fotos il·limitades és només per a tu (el gestor del pla), però pots compartir els 2 TB d'emmagatzematge amb fins a 5 persones més.

Què es té en compte per al límit d'emmagatzematge
Totes les fotos i els vídeos dels quals hagis creat una còpia de seguretat a Google Fotos no es comptabilitzaran per al límit d'emmagatzematge mentre aquest pla continuï actiu. Si puges fotos i vídeos a Google Drive, es tindran en compte per al teu límit d'emmagatzematge.
L'avantatge de les fotos il·limitades no es pot compartir amb els membres de la família
L'avantatge de les fotos il·limitades no es comparteix amb el teu grup familiar. Si comparteixes l'emmagatzematge amb el teu grup familiar, tot el que emmagatzemin a Google Fotos es comptabilitzarà per al límit compartit de 2 TB.

Crear còpies de seguretat de fotos i vídeos

Amb l'avantatge de les fotos il·limitades, pots crear còpies de seguretat d'un nombre il·limitat de fotos o vídeos a Google Fotos en qualitat original o d'estalvi d'emmagatzematge. Pot ser que se't limitin les còpies de seguretat de Google Fotos a 100 GB cada 30 dies. Obtén informació sobre com pots crear una còpia de seguretat de les fotos i els vídeos.

Canviar a un altre pla

Si canvies o cancel·les el pla, perdràs l'accés a l'avantatge de les fotos il·limitades. Les fotos i els vídeos que no es comptabilitzaven per a l'emmagatzematge perquè tenies aquest avantatge ara passaran a tenir-se en compte.

Si superes el límit d'emmagatzematge com a conseqüència del canvi o la cancel·lació del pla, és possible que pateixis interrupcions a Gmail, Drive, Google Fotos i altres serveis de Google. Obtén més informació sobre què passa quan superes el límit d'emmagatzematge. Per alliberar espai d'emmagatzematge del compte, pots utilitzar el gestor d'emmagatzematge de Google One.