Få lokale nyheter fra byer du er interessert i

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Du kan endre innstillingene dine i Google Nyheter for å få lokale nyheter om bestemte byer.

1. Gå til Google Nyheter på en datamaskin.
  2. Klikk på De lokale nyhetene dine i menyen til venstre.
    • Hvis menyen er skjult, kan du klikke på menyen Meny øverst til venstre og så De lokale nyhetene dine.
  3. Øverst under «De lokale nyhetene dine» klikker du på Legg til Add.
  4. Her kan du
    • legge til byer: Søk etter en by. Klikk på Følg Favoritt ved siden av byen.
    • få flere nyhetssaker om favorittbyen din: Ved siden av en by klikker du på Mer Mer og så Angi som primærsted.

Hvor kommer forslagene fra?

Med Google Nyheter kan du få stedsforslag for å gjøre det lettere å se lokale nyheter fra stedene du er mest interessert i. Stedsforslagene er basert på: