Få lokale nyheter fra byer du er interessert i

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Du kan endre innstillingene dine i Google Nyheter for å få lokale nyheter om bestemte byer.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Trykk på Følger Følger nederst.
  3. Under «Lokale nyhetssaker» trykker du på Legg til sted eller Se alle og administrer.
  4. Her kan du
    • legge til byer: Søk etter en by. Ved siden av byen trykker du på Følg Følger.
    • se flere nyhetssaker om favorittbyen din: Ved siden av en by trykker du på Mer Mer etterfulgt av Angi som primærsted.

Hvor kommer forslagene fra?

Med Google Nyheter kan du få stedsforslag for å gjøre det lettere å se lokale nyheter fra stedene du er mest interessert i. Stedsforslagene er basert på: