Lokaal nieuws ontvangen voor plaatsen waarin je bent geïnteresseerd

Belangrijk: Deze functie is alleen beschikbaar als je bent ingelogd op je Google-account.

Je kunt je instellingen op Google Nieuws veranderen om lokaal nieuws over specifieke plaatsen te ontvangen.

1. Open de Google Nieuws-app Google Nieuws-app.
  2. Tik onderaan op Je volgt Je volgt.
  3. Tik onder 'Lokaal' op Locatie toevoegen of Alles bekijken en beheren.
  4. Je kunt nu het volgende doen:
    • Een plaats toevoegen: Zoek naar een plaats. Tik naast de plaats op Volgen Je volgt.
    • Meer artikelen over je favoriete plaats bekijken: Tik naast een plaats op Meer Meer en dan Instellen als primair.

Waar suggesties vandaan komen

Google Nieuws kan locaties voorstellen om het makkelijker te maken lokaal nieuws te bekijken voor de plaatsen waarin je het meest geïnteresseerd bent. Locatiesuggesties zijn gebaseerd op: