Paikallisuutisten tilaaminen kiinnostavista kaupungeista

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Voit valita Google Uutisten asetuksista, että näet paikallisuutisia tietyistä kaupungeista.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse alaosasta Seurataan Seurataan.
  3. Valitse Paikalliset-kohdasta Lisää sijainti tai Näytä kaikki ja hallinnoi.
  4. Tämän jälkeen voit
    • lisätä kaupungin: hae kaupunkia ja valitse sen kohdalta Seuraa Seurataan
    • nähdä enemmän juttuja suosikkikaupungistasi: valitse kaupungin kohdalta Lisää Lisää ja sitten Aseta ensisijaiseksi.

Mihin ehdotukset perustuvat

Google Uutiset saattaa ehdottaa sinulle sijainteja, jotta voit löytää helpommin paikallisuutisia sinua kiinnostavista paikoista. Sijaintiehdotukset perustuvat