Paikallisuutisten tilaaminen kiinnostavista kaupungeista

Google Uutisten asetuksia muuttamalla voit tilata sinua kiinnostavien kaupunkien paikallisuutisia.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse alaosasta Seurataan Seurataan.
  3. Valitse Paikalliset-kohdasta Lisää sijainti tai Näytä kaikki ja hallinnoi.
  4. Tämän jälkeen voit
    • lisätä kaupungin: hae kaupunkia ja valitse sen kohdalta Seuraa Seurataan
    • nähdä enemmän juttuja suosikkikaupungistasi: valitse kaupungin kohdalta Lisää Lisää ja sitten Aseta ensisijaiseksi.

Mistä ehdotukset ovat peräisin?

Google Uutiset saattaa ehdottaa sijainteja, jotta voit löytää helpommin paikallisuutisia sinua kiinnostavista paikoista. Sijaintiehdotukset ovat peräisin näistä lähteistä: