Få lokale nyheder om de byer, du er interesseret i

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan ændre dine indstillinger i Google Nyheder for at få lokale nyheder om bestemte byer.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på Følger nederst.
  3. Tryk på Tilføj Plus under "Lokal".
  4. Herfra kan du gøre følgende:
    • Tilføj en by: Søg efter en by. Tryk på Følg Stjerne ud for byen.
    • Se flere historier om din foretrukne by: Ud for byen skal du trykke på Mere 더보기 og så Angiv som primært sted.

Hvor kommer forslagene kommer fra?

Google Nyheder kan foreslå placeringer, så det bliver nemmere for dig at få adgang til lokale nyheder om de steder, der er mest relevante for dig. Placeringsforslagene stammer fra: