Få lokale nyheder om de byer, du er interesseret i

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan ændre dine indstillinger i Google Nyheder for at få lokale nyheder om bestemte byer.

1. Gå til Google Nyheder på din computer.
  2. Klik på Dine lokale nyheder i menuen til venstre.
    • Hvis denne menu er skjult, skal du øverst til venstre på siden klikke på menuen Menu og derefter Dine lokale nyheder.
  3. Klik på Tilføj Add under "Dine lokale nyheder" øverst på siden.
  4. Herfra kan du:
    • Tilføje en by: Søg efter en by. Klik derefter på Følg Angiv som foretrukken ud for byen.
    • Få flere historier om din foretrukne by: Ud for byen skal du trykke på Mere Mere og derefter Angiv som primært sted.

Hvor kommer forslagene kommer fra?

Google Nyheder kan foreslå placeringer, så det bliver nemmere for dig at få adgang til lokale nyheder om de steder, der er mest relevante for dig. Placeringsforslagene stammer fra: