Få lokale nyheder om de byer, du er interesseret i

Du kan ændre dine indstillinger i Google Nyheder, så du får lokale nyheder om de byer, der er relevante for dig.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på Favoritter Favoritter nederst på skærmen.
  3. Tryk på Tilføj sted eller Se alle, og administrer under "Lokal".
  4. Herfra kan du:
    • Tilføje en by: Søg efter en by. Tryk på Angiv som favorit Favoritter ud for byen.
    • Se flere historier om din foretrukne by: Ud for byen skal du trykke på Mere Mere og derefter Angiv som primært sted.

Hvor kommer forslagene kommer fra?

Google Nyheder kan foreslå placeringer, så det bliver nemmere for dig at få adgang til lokale nyheder om de steder, der er vigtigst for dig. Disse placeringsforslag stammer fra: