Google Uutisten sisältövalinnat

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Voit yksilöidä Google Uutisia niin, että näet juttuja tietyistä aiheista, kuten urheilujoukkueista, teknologiasta tai avaruusmatkoista. Seuraamiesi kiinnostuksen kohteiden päivitykset näkyvät Seuratut-välilehden sisältöfiidissä.

Näin näet enemmän tai vähemmän tietynlaisia juttuja:

• Seuraa aihetta, paikkaa, julkaisua tai muuta kiinnostuksen kohdetta tai lopeta sen seuraaminen.
  • Tykkää tietyn aiheen tai lähteen tarinoista tai kerro, ettet tykkää niistä.
  • Piilota jutut tietystä lähteestä.

Uutissisällön valitseminen

Kiinnostuksen kohteen seuraaminen

1. Avaa Google Uutiset Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Valitse yläreunasta Haku Search.
  3. Hae aihetta, paikkaa tai julkaisua tai napauta kiinnostuksen kohdetta listalta.
  4. Valitse Seuraa Seuraa.

Vinkki: Voit löytää uusia aiheita, paikkoja ja julkaisuja valitsemalla Lehtikioski Lehtikioski.

Aiheen seuraamisen lopettaminen

Jos et halua enää saada päivityksiä tai uutisia aiheesta, paikasta tai julkaisusta, tee näin:

• Avaa aihe, paikka tai julkaisu ja valitse Seurataan Lopeta seuraaminen.
  • Valitse alareunasta Seurataan Seurataan ja sitten Näytä kaikki ja ylläpidä ja sitten Lisää Lisää ja sitten Lopeta seuraaminen Lopeta seuraaminen.

Tarinan tykkään- ja en tykkää ‑valinnat

Tärkeää: Tykkään- ja En tykkää ‑vaihtoehtoja ei näy kaikkien juttujen kohdalla. Et välttämättä voi tykätä esim. tietopakettiosion otsikoista tai Otsikot-välilehden jutuista.

1. Valitse kiinnostavan tai ei-kiinnostavan jutun alta Lisää Lisää.
  2. Jos haluat nähdä
    • lisää vastaavia juttuja, valitse Lisää tämänkaltaisia juttuja Samanlaisia
    • vähemmän vastaavia juttuja, valitse Vähemmän tämänkaltaisia juttuja Vähemmän tällaisia.

Tietyn lähteen juttujen piilottaminen

1. Etsi juttu siitä lähteestä, josta et halua enää saada päivityksiä.
  2. Jos et enää halua saada kyseisen lähteen juttuja, valitse Lisää Lisää ja sitten Piilota kaikki lähteestä [julkaisija] Piilota tämä lähde.

Miten Google Uutiset käyttää Verkko- ja sovellustoimintaasi

Google-tilisi tallentaa hakusi ja muut tekemäsi asiat kaikista Googlen tuotteista omiin tapahtumiin. Google Uutiset voi personoida näkemiäsi uutisia tiettyjen tapahtumien perusteella. Lue lisää tilitapahtumien näkemisestä ja ylläpidosta.