Google Uutisissa näkyvän sisällön parantaminen

Google Uutiset voi näyttää sinulle enemmän kiinnostavia ja vähemmän ei-kiinnostavia tarinoita. Kun personoit palvelua, saat itseäsi kiinnostavaa sisältöä näkyviin helpommin ja nopeammin.

Käyttämällä Google Uutisia voit opettaa palvelulle, millaista sisältöä haluat lukea. Sinulle-osio kehittyy käytön myötä. Voit myös kertoa Google Uutisille suoraan, mistä pidät.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Kiinnostavien juttujen määrän lisääminen

Jutun perusteella

1. Valitse kiinnostavan jutun alta Lisää Lisää.
  2. Jos haluat nähdä lisää vastaavia juttuja, valitse Lisää tämänkaltaisia juttuja Samanlaisia.

Kiinnostuksen kohteen perusteella

1. Etsi kiinnostava aihe, paikka tai julkaisu. Tee toinen näistä:
    • Valitse yläreunasta Haku Hae. Kirjoita kiinnostuksen kohde tai napauta kohdetta luettelosta.
    • Valitse alareunasta Lehtikioski Lehtikioski ja sitten Suositut. Vieritä alas ja napauta kiinnostuksen kohdetta luettelosta.
  2. Valitse Seuraa Seurataan.

Ei-kiinnostavien juttujen määrän vähentäminen

1. Valitse ei-kiinnostavan jutun alta Lisää Lisää.
  2. Jos haluat nähdä vähemmän vastaavia juttuja, valitse Vähemmän tämänkaltaisia juttuja Vähemmän tällaisia.
  3. Jos et enää halua nähdä saman lähteen juttuja, valitse Piilota kaikki Piilota tämä lähde.

Kiinnostuksen kohteiden muuttaminen

Voit lopettaa kiinnostuksen kohteen seuraamisen avaamalla sen ja valitsemalla Seurataan Lopeta seuraaminen. Toinen tapa on valita alareunasta Seurataan Seurataan ja sitten Näytä kaikki ja hallinnoi ja sitten Lisää Lisää ja sitten Lopeta seuraaminen Lopeta seuraaminen.

Näkymän mukauttaminen aiempien tapahtumien perusteella

Näet Google-tilillesi tallennetut haut ja muut tapahtumat Omista tapahtumista. Osaa näistä tapahtumista voidaan käyttää Google Uutisten yksilöintiin.

Lue lisää tilillä olevien tapahtumien katselusta ja valinnoista.

Halutun sisällön löytäminen Google Uutisista

Google Uutisista voi etsiä uutistarjontaa eri tavoilla, esimerkiksi

• aiheita, joista kaikki näkevät samat artikkelit
  • juttuja asetuksiesi ja toimintasi perusteella.

Opi löytämään haluamaasi sisältöä Google Uutisista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita