Tilpas, hvad der skal vises i Google Nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan tilpasse Google Nyheder, så du får historier om specifikke emner såsom sportshold, teknologi eller rumforskning. Opdateringerne om de interesser, du følger, vises i indholdsfeedet på fanen Følger.

Sådan får du flere eller færre historier:

• Følg eller følg ikke en interesse, f.eks. et emne, en lokation eller en udgivelse.
  • Giv specifikke historier om et emne eller fra en kilde et like eller dislike.
  • Skjul historier fra en kilde.

Vælg, hvilke historier du vil have

Følg en interesse

1. Åbn Google Nyheder Appen Google Nyheder på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Søg Search øverst til venstre.
  3. Søg efter et emne, et sted eller en udgivelse, eller tryk på en interesse på listen.
  4. Tryk på Følg Følg.
Tip! Du kan udforske nye emner, steder og udgivelser ved at trykke på Bladkiosk Bladkiosk.

Følg ikke en interesse

Hvis du ikke længere vil have opdateringer eller nyheder om et emne, et sted eller en udgivelse:

• Åbn emnet, stedet eller udgivelsen, og tryk på Følger Stop med at følge.
  • Nederst skal du trykke på Følger Følger og så Se alle, og administrer og så Mere 더보기 og så Stop med at følge Stop med at følge.

Giv en historie et like eller dislike

Vigtigt! Du kan muligvis ikke give en historie et like eller dislike. Du kan f.eks. ikke give et like til historier med etiketten Overskrifter i sektionen "Nyhedsoversigt" eller en historie på fanen Overskrifter.

1. Tryk på Mere 더보기 under en historie, du enten kan lide eller ikke kan lide.
  2. Hvis du vil:
    • Have flere historier som denne: Tryk på Flere historier som denne Se lignende indhold.
    • Have færre historier som denne: Tryk på Færre historier som denne Se mindre indhold som dette.

Skjul historier fra en kilde

1. Find en historie fra den kilde, du ikke længere vil have opdateringer fra.
  2. Hvis du ikke længere vil have historier fra denne kilde, kan du trykke på Mere 더보기 og så Skjul alle historier fra [kilde] Skjul denne kilde.

Sådan bruger Google Nyheder din Web- og appaktivitet

Din Google-konto gemmer dine søgninger og anden aktivitet i Google-produkter under Min aktivitet. Google Nyheder kan tilpasse dine nyheder baseret på nogle af disse aktiviteter. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din konto.