Tilpas, hvad der skal vises i Google Nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan tilpasse Google Nyheder, så du får historier om specifikke emner såsom sportshold, teknologi eller rumforskning. Opdateringerne om de interesser, du følger, vises i indholdsfeedet på fanen Følger.

Sådan får du flere eller færre historier:

• Følg eller følg ikke en interesse, f.eks. et emne, en lokation eller en udgivelse.
  • Giv specifikke historier om et emne eller fra en kilde et like eller dislike.
  • Skjul historier fra en kilde.

Vælg, hvilke historier du vil have

Følg en interesse

1. Øverst på skærmen kan du søge efter det emne, den lokation eller den udgivelse, du vil følge.
    • Du kan også vælge et emne i menuen øverst.
  2. Klik på Følg øverst til højre.

Tip! Hvis du vil se alle de interesser, du følger, skal du klikke på Følger i menuen øverst.

Følg ikke en interesse

Hvis du ikke længere vil have opdateringer eller nyheder om et emne, et sted eller en udgivelse:

1. Brug søgefeltet øverst på skærmen til at finde den interesse, du ikke længere vil følge.
  2. Klik på Følger øverst.

Du kan også gøre følgende:

1. Klik på Følger i menuen til venstre.
  2. Ud for den interesse, du ikke længere vil følge, skal du klikke på Mere Mere og så Fjern fra samlingen.

Giv en historie et like eller dislike

Hvis du vil have flere eller færre historier om et bestemt emne eller en bestemt kilde:

1. Hold markøren over en histories overskrift.
  2. Under overskriften skal du klikke på Mere Mere ud for navnet på kilden.
    • Sådan får du flere lignende historier: Klik på Flere historier som denne.
    • Sådan får du færre lignende historier: Klik på Færre historier som denne.

Skjul historier fra en kilde

1. Find en historie fra den kilde, du ikke længere vil have opdateringer fra.
  2. Hold markøren over historiens overskrift eller titel, og klik på Mere Mere og så Skjul alle historier fra [kilde] Skjul denne kilde.

Sådan bruger Google Nyheder din Web- og appaktivitet

Din Google-konto gemmer dine søgninger og anden aktivitet i Google-produkter under Min aktivitet. Google Nyheder kan tilpasse dine nyheder baseret på nogle af disse aktiviteter. Få flere oplysninger om, hvordan du ser og administrerer aktivitet på din konto.