Sådan kan du forbedre, hvad du får vist i Google Nyheder

Du kan få Google Nyheder til at vise dig flere af den slags historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Tilpasning kan gøre det nemmere og hurtigere for dig at se indhold, der interesserer dig.

Google Nyheder lærer, hvad du vil læse, når du bruger produktet. Jo mere du bruger Google Nyheder, desto bedre bliver "Til dig". Du kan også direkte fortælle Google Nyheder, hvad du kan lide.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Se flere historier, du vil kunne lide

Efter historie

1. Klik på Mere Mere under en historie, du kan lide.
  2. Klik på Flere historier som denne Se lignende indhold for at se flere historier som denne.

Efter interesse

1. Find et emne, et sted eller en udgivelse, du kan lide. Du kan gøre følgende:
    • Brug søgefeltet øverst.
    • Klik på et emne til venstre. Hvis du ikke kan se nogen emner, skal du klikke på menuen Menu først.
  2. Klik på Følg Følg øverst til højre.

Sådan ser du færre af de historier, du ikke kan lide

1. Klik på Mere Mere under en historie, du ikke kan lide.
  2. Klik på Færre historier som denne Se mindre indhold som dette for at se færre historier som denne.
  3. Klik på Skjul historier fra [kilde] Skjul denne kilde for at skjule alle historier fra denne kilde.

Rediger dine interesser

Hvis du vil stoppe med at følge en interesse, kan du klikke på Følger. Til venstre kan du også klikke på Følger og derefter Mere Mere og derefter Fjern Fjern.

Juster, hvad der vises baseret på tidligere aktivitet

Du kan se dine søgninger og anden aktivitet, der er gemt på din Google-konto, i Min aktivitet. Google Nyheder tilpasses ud fra på nogle af disse aktiviteter.

Få flere oplysninger om at se og administrere aktivitet på din konto.

Find det, du leder efter, i Google Nyheder

Du kan finde forskellig slags dækning på Google Nyheder, bl.a.:

• Emner med samme dækning for alle læsere
  • Historier, der udvælges baseret på dine indstillinger og din aktivitet

Se, hvordan du finder det, du leder efter, i Google Nyheder.