Sådan kan du forbedre, hvad du får vist i Google Nyheder

Du kan få Google Nyheder til at vise dig flere af den slags historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Tilpasning kan gøre det nemmere og hurtigere for dig at se indhold, der interesserer dig.

Google Nyheder lærer, hvad du vil læse, når du bruger produktet. Jo mere du bruger Google Nyheder, desto bedre bliver "Til dig". Du kan også direkte fortælle Google Nyheder, hvad du kan lide.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Se flere historier, du vil kunne lide

Efter historie

1. Tryk på Mere Mere under en historie, du kan lide.
  2. Tryk på Flere historier som denne Se lignende indhold for at se flere historier som denne.

Efter interesse

1. Find et emne, et sted eller en udgivelse, du kan lide. Du kan gøre følgende:
    • Tryk på Søg Søg øverst. Angiv din interesse, eller tryk på en interesse på listen.
    • Nederst skal du trykke på Bladkiosk Bladkiosk og så Populære. Rul ned, og tryk på en interesse på listen.
  2. Tryk på Følg Følger.

Sådan ser du færre af de historier, du ikke kan lide

1. Tryk på Mere Mere under en historie, du ikke kan lide.
  2. Tryk på Færre historier som denne Se mindre indhold som dette for at få vist færre historier som denne.
  3. Tryk på Skjul alle Skjul denne kilde for at skjule alle historier fra denne kilde.

Rediger dine interesser

Hvis du vil stoppe med at følge en interesse, kan du åbne den og trykke på Følger Stop med at følge. Nederst kan du også trykke på Følger Følger og så Se alle, og administrer og så Mere Mere og så Stop med at følge Stop med at følge.

Juster, hvad der vises baseret på tidligere aktivitet

Du kan se dine søgninger og anden aktivitet, der er gemt på din Google-konto, i Min aktivitet. Google Nyheder tilpasses ud fra på nogle af disse aktiviteter.

Få flere oplysninger om at se og administrere aktivitet på din konto.

Find det, du leder efter, i Google Nyheder

Du kan finde forskellig slags dækning på Google Nyheder, bl.a.:

• Emner med samme dækning for alle læsere
  • Historier, der udvælges baseret på dine indstillinger og din aktivitet

Se, hvordan du finder det, du leder efter, i Google Nyheder.