Sådan udvælges historier i Google Nyheder

Med undtagelse af det, der er nævnt nedenfor, vælger computeralgoritmer det, du ser i Google Nyheder. Algoritmerne afgør, hvilke historier, billeder og videoer der vises og i hvilken rækkefølge.

Google Nyheder viser noget indhold på en personligt tilpasset måde. Tilpasning kan gøre det nemmere og hurtigere for dig at se indhold, der interesserer dig.

Bemærk! Nogle af disse funktioner er kun tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Udvalgt af computere

Topnyheder til alle

I følgende sektioner udvælger algoritmer emnerne efter sprog og område:

• Se mere Se mere
  • Søgeresultater
  • Nyhedsoverskrifter
    • I din app: Overskrifter Overskrifter
    • I din app: "Overskrift"-historier i din nyhedsoversigt
    • I Google Nyheder: "Overskrifter"-historier i Tophistorier Tophistorier

I disse sektioner ser brugere i samme område med samme sprog historier om de samme emner.

Nyheder til dig

I følgende sektioner udvælger algoritmer emner, der er tilpasset dine indstillinger og din tidligere aktivitet på Google:

• Til dig Til dig
  • Emner, kilder og steder i Foretrukne Favoritter
  • Alle andre historier og notifikationer, undtagen de nævnte tilfælde

I disse sektioner kan brugere se historier om forskellige emner.

Bemærk! Algoritmer tilpasses dine indstillinger for Google Nyheder, f.eks. dine interesser og kilder. De tilpasses også din tidligere aktivitet på Google, f.eks. i Google Søgning og på YouTube.

Se, hvordan du ændrer indstillinger og ser tidligere aktivitet.

Udvalgt af mennesker

Udgivere vælger historierne i deres publikationer.

Google Nyheders Merchandising-team vælger de "Udvalgte" publikationer i Bladkiosk Bladkiosk.

Det team, der står for produktoplevelsen i Google Nyheder, kan tilføje midlertidige emner ved store begivenheder som f.eks. et folketingsvalg eller OL. Algoritmer viser de mest populære historier under disse emner.

Nogle emner i Google Nyheder kan indeholde links til relevante søgeresultater i Google Søgning. Du kan f.eks. se "Sådan stemmer man" under emnet "Valg". Teamet, der står for produktoplevelsen, angiver disse søgninger.