Sådan udvælges historier i Google Nyheder

Vigtigt!

• Nogle funktioner er tilgængelige, hvis du er logget ind på din Google-konto.
  • Hvis du deler en betalt historie, kan andre først få adgang til den, når de har betalt for den.

Computeralgoritmer afgør, hvad der vises i Google Nyheder. Algoritmerne afgør, hvilke historier, billeder og videoer der vises og i hvilken rækkefølge. I nogle tilfælde udvælges historier af mennesker. Det kan f.eks. være udgivere og medarbejdere i Google Nyheders teams.

Google Nyheder viser noget indhold på en personligt tilpasset måde. Tilpasning hjælper Google Nyheder med at vise dig historier, du er interesseret i, på en hurtigere og nemmere måde.

Udvalgt af computere

Baseret på dit sprog og din region udvælger algoritmerne emner til følgende sektioner:

• Se mere Se mere
  • Kilder i Bladkiosk
  • Søgeresultater
  • Dine emner
  • Lokale nyheder
  • Notifikationer om tophistorier
  • Nyhedsoverskrifter, der vises som:
    • I din app: Overskrifter Overskrifter eller historier under "Overskrifter" i din nyhedsoversigt.
    • I Google Nyheder på computer: Historier under "Tophistorier" i din nyhedsoversigt.
    • I Google Nyheder på mobilenhed: Historier under “Overskrifter” i Tophistorier Overskrifter.

Andre brugere i samme region og med samme sprog ser også nyheder for de samme emner i disse sektioner.

Tilpassede nyheder

Algoritmer tilpasser dine nyheder til dig personligt baseret på følgende:

• Dine indstillinger for Google Nyheder: Dine interesser og kilder.
  • Din tidligere aktivitet på Google: Din aktivitet i Google Søgning og på YouTube.

Algoritmer tilpasser nyheder til dig personligt i følgende sektioner:

• Til dig Til dig
  • Emner, kilder og lokationer under Følger Følger
  • Historier under "Udvalgt til dig" i din nyhedsoversigt
  • Dine emner
  • Lokale nyheder
  • Notifikationer

I disse sektioner vises historier om forskellige emner. Se, hvordan du ændrer indstillinger og finder tidligere aktivitet.

Udvalgte Google Nyheder

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig på visse sprog og i visse lande.

Når du læser historier i Google Nyheder, vises der muligvis indhold fra Udvalgte Google Nyheder. Historier i et panel i Udvalgte udvælges af udgiverne for at give dig et dybere indblik og mere kontekst. Du kan finde disse historier i sektionen Til dig Til dig. Disse historier kan stamme fra udgivere, du ikke følger.Få flere oplysninger om funktionen Udvalgte Google Nyheder.

• To follow suggested publishers: Click or tap Follow Følger
  • To unfollow publishers: Click or tap Follow Følger. You can also go to the Following Følger tab and click or tap Manage.
Tip! Udgivere kan vælge historierne i deres udgivelser.