Google Uutisten käytön aloitus

Google Uutiset auttaa organisoimaan, löytämään ja ymmärtämään uutisia. Voit muuttaa asetuksia löytääksesi lisää sinua kiinnostavia juttuja.

Tärkeää:

• Jotkin ominaisuudet ovat käytettävissä, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksullisen tarinan, muut eivät välttämättä näe sitä ennen maksamista.

Sinulle- ja Seurataan-fiidin yksilöinti

Löydä lisää juttuja lempiaiheistasi

• Näin löydät juttuja sijaintisi perusteella:
    1. Hae sijaintia yläreunan hakukentästä.
    2. Valitse Seuraa Seuraa.
  • Näin löydät juttuja julkaisun perusteella:
    1. Hae julkaisun lähdettä yläreunan hakukentästä.
    2. Valitse Seuraa Seuraa.

Google Uutisten sisällön muokkaaminen mieleiseksesi

• Näin löydät sisältöä kiinnostuksen kohteidesi perusteella: Valitse ylhäältä Sinulle.
  • Näin voi lukea jutun eri perspektiivistä ja eri kontekstissa: Valitse Muut artikkelit aiheesta Muut jutut aiheesta.

Google Uutisissa näkyvän sisällön parantaminen

Kun personoit Google Uutiset, löydät enemmän sinua kiinnostavia juttuja. Katso, miten voit parantaa Google Uutisiasi.