Google Uutisten käytön aloitus

Google Uutiset auttaa organisoimaan, löytämään ja ymmärtämään uutisia. Voit muuttaa asetuksia löytääksesi lisää sinua kiinnostavia juttuja.

Tärkeää:

• Jotkin näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksetun jutun, muilla ei välttämättä ole täyttä pääsyä siihen, elleivät hekin maksa siitä.

Avaa Google Uutiset

Maat, joissa Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä

Tietyissä maissa Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä mutta Google Play Lehtikioski on saatavilla.
Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä esimerkiksi Tanskassa, Suomessa tai Espanjassa.

Uutisfiidin muokkaaminen

Tärkeää:

• Jotkin näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  • Jos jaat maksetun jutun, muilla ei välttämättä ole täyttä pääsyä siihen, elleivät hekin maksa siitä.

• Näin löydät uusimmat ykkösjutut: Valitse Otsikot Otsikot.
  • Näin voi lukea jutun eri perspektiivistä ja eri kontekstissa: Valitse Näytä muut artikkelit aiheesta Muut jutut aiheesta.
  • Näin voit seurata aiheita, lähteitä ja sijainteja: Hae kiinnostuksen kohteitasi. Valitse sitten Seuraa Seuraa.

Löydät lempiaiheesi, tilauksesi ja lähteesi Seurataan-kohdasta Seuraa.

Google Uutisissa näkyvän sisällön parantaminen

Kun personoit Google Uutiset, löydät enemmän sinua kiinnostavia juttuja. Katso, miten voit parantaa Google Uutisiasi.