Uuden Google Uutiset ‑sovelluksen hankkiminen

Uusi Google Uutiset Google Uutiset ‑sovellus ‑sovellus korvaa nämä sovellukset:

• Google Play Lehtikioski Play Lehtikioski
  • Google Uutiset ja Sää Google Uutiset

Useimmissa tapauksissa vanha Play Lehtikioski ‑sovellus korvataan automaattisesti uudella sovelluksella. Uutiset ja Sää ‑sovelluksen käyttäjät voivat ladata uuden sovelluksen erikseen.

Maat, joissa uusi Google Uutiset ‑sovellus ei ole vielä saatavilla
Google Uutiset ‑sovellus ei ole saatavilla tietyissä maissa. Google Play Lehtikioski on kuitenkin vielä käytettävissä jonkin aikaa.
Google Uutiset ‑sovellus ei ole käytettävissä esimerkiksi Tanskassa, Suomessa tai Espanjassa.

Uuden sovelluksen lataaminen

Jos käytit ennen Play Lehtikioskia

Useimmissa tapauksissa vanha Play Lehtikioski ‑sovellus korvataan automaattisesti uudella sovelluksella. Jos näin ei tapahdu, lataa uusi Google Uutiset ‑sovellus Google Playsta.

Play Lehtikioski ‑sovellus pysyy käytössä tietyissä maissa. Katso esimerkkejä.

Jos käytit ennen Uutiset ja sää ‑sovellusta

Voit ladata uuden Google Uutiset ‑sovelluksen Google Playsta.

Haluamasi sisällön etsiminen Google Uutisista

• Jos haluat nähdä uusimmat ykkösjutut, valitse Otsikot Otsikot.
  • Jos haluat perehtyä tarkemmin tiettyyn juttuun ilman personointia, valitse Lisää aiheesta Muut jutut aiheesta.
  • Seuraa aiheita, joista haluat nähdä lisää juttuja Sinulle-kohdassa:
    • Jos haluat nähdä paikallisuutisia, hae jotakin paikkaa. Valitse sitten Seuraa Seuraa.
    • Jos haluat nähdä enemmän tietyn julkaisun juttuja, hae kyseistä julkaisua. Valitse sitten Seuraa Seuraa.
    • Voit luoda omia aiheita hakemalla sinua kiinnostavia asioita. Valitse sitten Seuraa Seuraa.
  • Näet aiemmat tilaukset ja lähteet Seurataan-kohdassa Seurataan.
  • Uusia julkaisuja löydät Lehtikioskista Lehtikioski.

Huom. Jotkin näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.