Løs problemer med Google Nyheter

Hvis du har problemer med Google Nyheter, kan du prøve disse løsningene. Du kan også få hjelp i hjelpeforumet for Google Nyheter, hvor andre lesere deler tips og informasjon om Google Nyheter.

Kan ikke åpne Google Nyheter-appen

Prøv å oppdatere Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen. Få appoppdateringer fra Google Play.

Kan ikke åpne Google Nyheter

Hvis du er logget på en Google Workspace-konto:

• Administratoren din kan ha slått av tilgangen til Google Nyheter. Kontakt kontoadministratoren din hvis du trenger mer informasjon.
  • Du kan ikke bruke appen fordi det finnes ikke noen avlogget-modus.
  • Bytt til en personlig Gmail-konto for å få tilgang til Google Nyheter.
  • Hvis du er under 13 år eller yngre enn aldersgrensen som gjelder i landet ditt, har du kanskje ikke tilgang til Google Nyheter.

Innholdet i appen lastes ikke inn på nytt

Kjøpt innhold vises ikke

Hvis en utgave eller et abonnement ikke vises i «Følger», må du sjekke at du er logget på med kontoen kjøpet ble gjennomført med.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din.
  3. Trykk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av brukernavnet ditt.

Kan ikke spille av YouTube-videoer i appen

Prøv å oppdatere YouTube-appen YouTube-produktlogo. Få appoppdateringer fra Google Play.

Finn det personlig tilpassede innholdet ditt

1. Påse at du er logget på Google-kontoen din.
  2. Hvis du nylig har gitt nytt navn til en konfliktkonto, kan du prøve å logge på med det nye navnet.
  3. Tilbakestill interessene dine på Google Nyheter. Finn ut hvordan du kan endre hva som vises.

Blokkér eller opphev blokkering av personer som deler

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Hvis du vil stoppe delingen fra noen som deler nyhetssaker med deg direkte, kan du blokkere vedkommendes konto. Finn ut hvordan du blokkerer folk og opphever blokkeringer.

Rapportér nettsøppel eller upassende innhold

Nettsøppel eller upassende innhold

Hvis du kommer over nettsteder du mener er i strid med retningslinjene våre for kvalitet når det gjelder nettsøppel eller støtende/upassende innhold, kan du sende oss tilbakemelding om det.

Slik rapporterer du nettsøppel eller upassende innhold: Øverst til høyre i appen trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Hjelp og tilbakemeldinger etterfulgt av Send tilbakemelding.

Unøyaktig eller utdatert innhold

Nyhetssakene og bildene du finner på Google Nyheter, publiseres av ulike nyhetsorganisasjoner.

Ved problemer med innhold bør du kontakte den aktuelle utgiveren.

Slik deler du andre tilbakemeldinger om Google Nyheter:

1. Øverst til høyre i appen din trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din etterfulgt av Hjelp og tilbakemelding.
  2. Trykk på Send tilbakemelding.

Du kan også gå til news.google.com og klikke på Send tilbakemelding nederst til venstre.