Google Uutisten ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Uutisten kanssa, kokeile näitä keinoja. Voit myös siirtyä Google Uutisten keskusteluryhmään, jossa käyttäjät jakavat Google Uutisia koskevia vinkkejä ja tietoa.

Google News ei avaudu

Yritä jokaisen vaiheen jälkeen uudelleen avata Google Uutiset.

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Katso, avautuvatko muut sivustot.
  3. Sulje selain (esim. Chrome tai Safari) ja avaa se uudelleen.
  4. Katso, miten selailutiedot poistetaan.
    Huom. Jos poistat sivustotiedot, tallennetut asetukset poistetaan samalla.

Yksilöllistä sisältöä ei näy

1. Tarkista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Jos nimesit äskettäin ristiriitainen tilin uudelleen, kokeile kirjautua sisään uudella nimellä.
  3. Nollaa kiinnostuksen kohteesi Google Uutisissa. Katso, miten voit parantaa näkemääsi valikoimaa.

Sisältöä jakavien käyttäjien estäminen ja eston kumoaminen

Voit estää käyttäjätilin, jos siltä jaetaan sinulle tarinoita suoraan Google Uutisissa, mutta et halua saada niitä. Katso, miten käyttäjä estetään tai esto poistetaan.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Roskasisällön tai sopimattoman sisällön ilmoittaminen

Voit antaa Google Uutisista myös muuta palautetta. Napauta sovelluksen oikeasta yläreunasta kuvaasi ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta. Osoitteessa news.google.com: Valitse vasemmasta alareunasta Lähetä palautetta.