Google Uutisten ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Uutisten kanssa, kokeile näitä keinoja. Voit myös siirtyä Google Uutisten keskusteluryhmään, jossa käyttäjät jakavat Google Uutisia koskevia vinkkejä ja tietoa.

Google Uutiset ‑sovellus ei avaudu

Yritä päivittää Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus. Lataa sovelluspäivityksiä Google Playsta.

Sovelluksen näkymä ei päivity

Ostettua sisältöä ei näy

Jos numeroa tai tilausta ei näy Seurataan-kohdassa, varmista, että olet kirjautunut sisään tilillä, jolla sisältö on ostettu.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta kuvaasi oikeasta ylänurkasta.
  3. Napauta alanuolta Alanuoli käyttäjänimesi vierestä.

YouTube-videoiden toisto sovelluksessa ei onnistu

Yritä päivittää YouTube-sovellus YouTuben tuotelogo. Lataa sovelluspäivityksiä Google Playsta.

Yksilöllistä sisältöä ei näy

1. Tarkista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Jos nimesit äskettäin ristiriitainen tilin uudelleen, kokeile kirjautua sisään uudella nimellä.
  3. Nollaa kiinnostuksen kohteesi Google Uutisissa. Katso, miten voit parantaa näkemääsi valikoimaa.

Sisältöä jakavien käyttäjien estäminen ja eston kumoaminen

Voit estää käyttäjätilin, jos siltä jaetaan sinulle tarinoita suoraan Google Uutisissa, mutta et halua saada niitä. Katso, miten käyttäjä estetään tai esto poistetaan.

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Roskasisällön tai sopimattoman sisällön ilmoittaminen

Voit antaa Google Uutisista myös muuta palautetta. Napauta sovelluksen oikeasta yläreunasta kuvaasi ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta. Osoitteessa news.google.com: Valitse vasemmasta alareunasta Lähetä palautetta.