Løs problemer med Google Nyheder

Hvis du har problemer med Google Nyheder, kan du prøve disse løsningsforslag. Du kan også få hjælp i hjælpeforummet for Google Nyheder, hvor læsere deler tips og viden om Google Nyheder.

Problemer med at åbne appen Google Nyheder

Prøv at opdatere Google Nyheder-appen Appen Google Nyheder. Få appopdateringer fra Google Play.

Der er ingen adgang til Google Nyheder

Hvis du er logget ind på en Google Workspace-konto:

• Din administrator har muligvis deaktiveret adgangen til Google Nyheder. Kontakt din kontoadministrator for at få flere oplysninger.
  • Du kan ikke bruge appen, da der ikke er nogen mulighed for at logge ud.
  • Skift til en personlig Gmail-konto for at få adgang til Google Nyheder.
  • Hvis du er under 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land), har du muligvis ikke adgang til Google Nyheder.

Appen indlæser ikke nyt indhold

• Åbn din app, og stryg ned over skærmen for at få nye historier.
  • Tjek, at du har forbindelse via Wi-Fi eller mobildata.
  • Hvis appen lukker, eller specifikt indhold ikke vises, kan du se, hvordan du sletter cache og data i din app.

Der vises ikke købt indhold

Hvis dit problem eller dit abonnement ikke vises under "Følger", skal du tjekke, at du er logget ind med den konto, du brugte til at købe indholdet.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på den nedadvendte pil Nedadvendt pil ud for dit brugernavn.

YouTube-videoer kan ikke afspilles i appen

Prøv at opdatere YouTube-appen Produktlogo for YouTube. Få appopdateringer fra Google Play.

Find dit tilpassede indhold

1. Sørg for, at du er logget ind på din Google-konto.
  2. Hvis du for nylig har omdøbt en modstridende konto, kan du prøve at logge ind med det nye navn.
  3. Nulstil dine interesser i Google Nyheder. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.

Bloker eller fjern blokering af andre, der deler

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Hvis du vil forhindre, at en person, der deler historier med dig direkte i Google Nyheder, deler flere historier, kan du blokere vedkommendes konto. Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af personer.

Rapportér spam eller upassende indhold

Spam eller upassende indhold

Hvis du mener, at et website overtræder vores retningslinjer for kvalitet ved brug af spam eller stødende eller upassende indhold, kan du sende os feedback.

Sådan rapporterer du spam eller upassende indhold: Øverst til højre i appen skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstavog så Hjælp og feedback og så Send feedback.

Unøjagtigt eller forældet indhold

De historier og billeder du ser i Google Nyheder, udgives af nyhedsorganisationer.

Kontakt udgiveren, hvis der er problemer med indholdet.

Sådan deler du anden feedback vedrørende Google Nyheder:

1. Øverst til højre i din app skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstavog så Hjælp og feedback.
  2. Tryk på Send feedback.

Du kan også gå til news.google.com og klikke på Send feedback nederst til venstre.