Løs problemer med Google Nyheder

Hvis du har problemer med Google Nyheder, kan du prøve disse løsningsforslag. Du kan også se hjælpeforummet for Google Nyheder, hvor læsere deler tips og viden om Google Nyheder.

Problemer med at åbne appen Google Nyheder

Prøv at opdatere appen Google Nyheder Appen Google Nyheder. Få appopdateringer fra Google Play.

Appen indlæser ikke nyt indhold

• Åbn din app, og stryg ned over skærmen for at se nye historier.
  • Tjek, at du har forbindelse til Wi-Fi eller mobildata.
  • Hvis appen lukker, eller specifikt indhold ikke vises, kan du se, hvordan du sletter cache og data i din app.

Problemer med at se købt indhold

Hvis dit problem eller dit abonnement ikke vises under "Følger", skal du tjekke, at du er logget ind med den konto, du brugte til at købe indholdet.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på den nedadvendte pil Pil ned ud for dit brugernavn.

YouTube-videoer kan ikke afspilles i appen

Prøv at opdatere YouTube-appen Produktlogo for YouTube. Få appopdateringer fra Google Play.

Jeg kan ikke se tilpasset indhold

1. Tjek, at du er logget ind.
  2. Hvis du for nylig har omdøbt en modstridende konto, kan du prøve at logge ind med det nye navn.
  3. Nulstil dine interesser i Google Nyheder. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.

Bloker eller fjern blokering af personer, der deler

Hvis du gerne vil forhindre en anden i at dele historier med dig direkte via Google Nyheder, kan du blokere den pågældende konto. Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af personer.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Rapportér spam eller upassende indhold

Du kan også dele anden feedback vedrørende Google Nyheder. Øverst til højre i din app kan du trykke på dit billede og derefter Hjælp og feedback og derefter Send feedback. Du kan også gå til news.google.com og klikke på Send feedback nederst til venstre.