Løs problemer med Google Nyheder

Hvis du har problemer med Google Nyheder, kan du prøve disse løsningsforslag. Du kan også se hjælpeforummet for Google Nyheder, hvor læsere deler tips og viden om Google Nyheder.

Problemer med at åbne appen Google Nyheder

Prøv at opdatere Google Nyheder-appen appen Google Nyheder. Få appopdateringer fra Google Play.

Appen indlæser ikke nyt indhold

Problemer med at se købt indhold

Hvis dit blad eller abonnement ikke vises under "Foretrukne", kan du tjekke, at du er logget ind på den samme konto, som da du foretog købet.

1. Åbn appen Google Nyhederappen Google Nyheder.
  2. Tryk på dit billede øverst til højre.
  3. Tryk på pilen Pil ned ud for dit brugernavn.

YouTube-videoer kan ikke afspilles i appen

Prøv at opdatere YouTube-appen Produktlogo for YouTube. Få appopdateringer fra Google Play.

Jeg kan ikke se tilpasset indhold

1. Tjek, at du er logget ind.
  2. Hvis du for nylig har omdøbt en modstridende konto, kan du prøve at logge ind med det nye navn.
  3. Nulstil dine interesser i Google Nyheder. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.

Bloker eller fjern blokering af personer, der deler

Hvis du gerne vil forhindre en anden i at dele historier med dig direkte via Google Nyheder, kan du blokere den pågældende konto. Se, hvordan du blokerer eller fjerner blokeringen af personer.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Rapportér spam eller upassende indhold

Du kan også dele anden feedback vedrørende Google Nyheder. Øverst til højre i din app kan du trykke på dit billede og så Hjælp og feedback og så Send feedback. Du kan også gå til news.google.com og klikke på Send feedback nederst til venstre.