Google Uutisten ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Uutisten kanssa, kokeile näitä keinoja. Voit myös löytää apua Google Uutisten keskusteluryhmästä, jossa lukijat jakavat Google Uutisia koskevia vinkkejä ja tietoa.

Google Uutiset ‑sovellus ei avaudu

Yritä päivittää Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus. Tarkista sovelluspäivitykset App Storesta.

Ei pääsyä Google Uutisiin

Jos olet kirjautuneena Google Workspace ‑tilille:

• Järjestelmänvalvoja on voinut estää pääsyn Google Uutisiin Pyydä lisätietoja tilin järjestelmänvalvojalta.
  • Voit kuitenkin käyttää sovellusta kirjauduttuasi ulos.
  • Jos haluat käyttää Google Uutisia, kirjaudu ulos tililtä tai vaihda henkilökohtaiselle Gmail-tilille.

Sovelluksen näkymä ei päivity

• Saat uusia juttuja näkyviin avaamalla sovelluksen ja pyyhkäisemällä näytöllä alaspäin.
  • Varmista, että olet yhteydessä Wi-Fi- tai mobiilidataverkkoon.
  • Jos sovellus sulkeutuu tai tiettyä sisältöä ei näy, poista sovellus ja lataa se uudelleen App Storesta.
    Huom. Tallennettu sisältö on tallennettava uudelleen.

Ostettua sisältöä ei näy

Jos numeroa tai tilausta ei näy Seurataan-kohdassa, varmista, että olet kirjautunut sisään tilillä, jolla sisältö on ostettu.

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  3. Napauta alanuolta Alanuoli käyttäjänimesi vierestä.

YouTube-videoiden toisto sovelluksessa ei onnistu

Kokeile päivittää YouTube-sovellus YouTuben tuotelogo.Tarkista sovelluspäivitykset App Storesta.

Personoidun sisällön etsiminen

1. Varmista, että olet kirjautuneena Google-tilillesi.
  2. Jos olet äskettäin nimennyt ristiriitaisen tilin uudelleen, kokeile kirjautua sisään uudella nimellä.
  3. Nollaa kiinnostuksen kohteesi Google Uutisissa. Katso, miten voit parantaa näkemääsi valikoimaa.

Sisällön jakajien estäminen ja eston kumoaminen

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Jos haluat estää jotakuta jakamasta sinulle suoraan juttuja Google Uutisissa, voit estää hänen tilinsä. Katso, miten käyttäjä estetään tai esto poistetaan.

Roskasisällöstä tai sopimattomasta sisällöstä ilmoittaminen

Roskasisältö tai sopimaton sisältö

Jos sivusto rikkoo mielestäsi roskasisällön, loukkaavan tai sopimattoman sisällön laatusääntöjä, voit lähettää meille palautetta.

Roskasisällöstä tai sopimattomasta sisällöstä ilmoittaminen: Napauta sovelluksessa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Ohje ja palaute ja sitten Lähetä palautetta.

Epätarkka tai vanhentunut sisältö

Uutisorganisaatiot julkaisevat Google Uutisista löytämiäsi juttuja ja kuvia.

Jos sinulla on sisältöä koskeva ongelma: Ota yhteyttä julkaisijaan.

Näin voit jakaa palautetta Google Uutisista:

1. Napauta sovelluksessa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjaintaja sitten Ohjeet ja palaute.
  2. Valitse Lähetä palautetta.

Voit myös siirtyä osoitteeseen news.google.com ja valita vasemmasta alakulmasta Lähetä palautetta.