Sjekk eller endre Google Nyheter-innstillingene

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Du kan endre innstillingene dine for Google Nyheter, for eksempel:

• språk og region
  • tekststørrelse
  • fargevalg
  • alternativer for videoavspilling

Du kan endre enkelte innstillinger på nettet. Du kan endre flere innstillinger i Google Nyheter-appen, inkludert varsler.

Bytt språk og region

1. Gå til Google Nyheter.
  2. Klikk på Innstillinger  og så Språk og region.
  3. Velg språk.

Endre fargevalget

Med mørkt tema kan du tone ned lyset fra skjermen og bruke Google Nyheter med mørk bakgrunn.

1. Gå til Google Nyheter.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger  og så Innstillinger.
  3. Ved siden av «Mørkt tema» kan du velge mellom disse alternativene:
    • Systemstandard (når tilgjengelig): Fargevalget i Google Nyheter er lyst eller mørkt avhengig av enhetens systemtema. Hvorvidt denne funksjonen er tilgjengelig, avhenger av nettleseren din.
    • Alltid: Fargevalget i Google Nyheter er alltid mørkt.
    • Aldri: Fargevalget i Google Nyheter er aldri mørkt.

Gi Google Nyheter-innholdet et personlig preg

Du kan få Google Nyheter til å vise flere nyhetssaker du er interessert i, og færre av de du ikke vil se.

Finn ut hvordan du kan endre hva som vises.

Se Google-aktiviteten din og juster hva som lagres

Du kan se søkene dine og annen aktivitet som er lagret i Google-kontoen din, i Min aktivitet. Innholdet på Google Nyheter kan bli personlig tilpasset basert på deler av denne aktiviteten.

Finn ut mer om hvordan du kan se og kontrollere aktiviteten på kontoen din.