Sjekk eller endre Google Nyheter-innstillingene

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig når du er logget på Google-kontoen din.

Du kan endre innstillingene dine for Google Nyheter, for eksempel:

• språk og region
  • tekststørrelse
  • fargevalg
  • alternativer for videoavspilling

Endre innstillingene via appen

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Nyhetsinnstillinger .
  3. Trykk på innstillingen du vil endre.

Endre skjerminnstillingene for nyhetssaker

Du kan endre innstillingene dine for å se flere overskrifter samtidig og gjøre miniatyrbildene til nyhetssakene mindre.

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Nyhetsinnstillinger .
  3. Slå på Minikort.

Tilgjengelige generelle innstillinger

Du kan angi følgende (avhengig av hvilken enhet og appversjon du bruker):

Finn og kontrollér nett- og appaktiviteten din

1. Åpne Google Nyheter-appen Google Nyheter-appen.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Min aktivitet

Finn ut hvordan du kan se og kontrollere nett- og appaktiviteten din

Tilgjengelige varslingsinnstillinger

Du kan kontrollere de daglige e-postoppdateringene og varslene for Google Nyheter-appen. Finn ut mer om Google Nyheter-varsler.

Lagre nyhetssaker du vil lese senere

Hvis du vil lese nyhetsartikler senere, kan du lagre dem. Finn ut hvordan du lagrer nyhetssaker.

Gi Google Nyheter-innholdet et personlig preg

Du kan få Google Nyheter til å vise flere nyhetssaker du er interessert i, og færre av de du ikke vil se. Finn ut hvordan du kan få mer relevant innhold.