Google Uutiset ‑asetusten muuttaminen

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Voit vaihtaa seuraavia asioita Google Uutisten asetuksissa:

• Kieli ja alue
  • Tekstin koko
  • Väriteema
  • Videon toistoasetukset

Asetusten muuttaminen sovelluksessa

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilin profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Uutisasetukset .
  3. Valitse asetus, jota haluat muuttaa.

Muutettavissa olevat asetukset

Muutettavissa olevat asetukset riippuvat laitteesta ja sovelluksen versiosta.

• Kiinnostavat kielet ja alueet
    Etsi uutisia korkeintaan kahdella sinua kiinnostavalla kieli-alueparilla.
  • Lämpötilayksiköt
    Valitse Fahrenheit tai Celsius.
  • Videoiden automaattinen toisto
    Valitse, toistetaanko videot automaattisesti aina, ei koskaan tai vain Wi-Fi-verkossa.
  • Artikkelin tekstin koko
    Valitse pienet, tavalliset tai suuret sanat.
  • Lähteet ja aiheet, joita näet vähemmän
    Jos olet piilottanut julkaisun, voit palauttaa sen näkyviin.
  • Oletussovellukset
    Valitse oletusselain, sähköpostisovellus ja karttasovellus.
  • Ilmoitukset
    Hallitse ilmoitusten määrää ja tyyppejä. Lue lisää Google Uutisten ilmoitusasetusten muuttamisesta.

Joitakin asetuksia (kuten tumma teema) voi muuttaa laitteen Asetukset-sovelluksesta.

Verkko- ja sovellustoiminnan löytäminen ja ylläpito

1. Avaa Google Uutiset ‑sovellus.
  2. Napauta oikeasta yläkulmasta Google-tilin profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta ja sitten Omat tapahtumat.

Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan valinnoista.

Google Uutisten sisällön muokkaaminen mieleiseksesi

Voit asettaa Google Uutiset näyttämään enemmän kiinnostavia tarinoita ja vähemmän ei-kiinnostavia tarinoita. Lue lisää Uutisissa näkyvän sisällön parantamisesta.

Juttujen tallentaminen myöhemmin luettaviksi

Jos haluat lukea uutisartikkeleita myöhemmin, voit tallentaa ne. Lue lisää juttujen tallentamisesta.