Google Uutiset ‑asetusten muuttaminen

Huom. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Voit vaihtaa seuraavia asioita Google Uutisten asetuksissa:

• Kieli ja alue
  • Tekstin koko
  • Väriteema
  • Videon toistoasetukset

Voit muuttaa osaa asetuksista verkossa. Muita asetuksia, esimerkiksi ilmoituksia, voit muuttaa Google Uutiset ‑sovelluksessa.

Kielen ja alueen vaihtaminen

1. Siirry Google Uutisiin.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Kieli ja alue.
  3. Valitse kieli.

Väriteeman muuttaminen

Tummalla teemalla voit vähentää näytön heijastusta ja käyttää Google Uutisia tummalla taustalla.

1. Siirry Google Uutisiin.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Tumma teema ‐kohdan vierestä jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Järjestelmän oletusasetus (jos saatavilla): Google Uutisten väriteema on vaalea tai tumma laitteen järjestelmän teeman mukaisesti. Ominaisuuden saatavuus riippuu selaimesta.
    • Aina: Google Uutisten väriteema on aina tumma.
    • Ei koskaan: Google Uutisten väriteema ei koskaan ole tumma.

Google Uutisten sisällön personointi

Voit asettaa Google Uutiset näyttämään enemmän kiinnostavia juttuja ja vähemmän ei-kiinnostavia juttuja.

Katso, miten voit parantaa näkemääsi valikoimaa.

Google-toiminnan näkeminen ja tallennettavien tapahtumien valinta

Näet Google-tilillesi tallennetut haut ja muut tapahtumat Omista tapahtumista. Osaa näistä tapahtumista voidaan käyttää Google Uutisten personointiin.

Lue lisää tilillä olevien tapahtumien katselusta ja valinnoista.