Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Du kan styre dine indstillinger for Google Nyheder. Indstillingerne omfatter sprog, region, tekststørrelse og hvorvidt videoafspilning sker automatisk.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan ændre nogle indstillinger på nettet. Du kan ændre flere indstillinger i appen Google Nyheder, bl.a. underretninger.

Skift indstillinger på nettet

1. Gå til Google Nyheder.
  2. Klik på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Indstillinger og derefter Administrer.

Klik på Sprog og område nederst til venstre for at ændre sprog og sted.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i.

Få flere oplysninger om, hvordan du forbedrer det, du får vist.

Se din Google-aktivitet, og juster, hvad der bliver gemt

Du kan se dine søgninger og anden aktivitet, der er gemt på din Google-konto, i Min aktivitet. Google Nyheder tilpasses ud fra på nogle af disse aktiviteter.

Få flere oplysninger om at se og administrere aktivitet på din konto.