Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Du kan ændre dine indstillinger for Google Nyheder, f.eks.:

• Sprog og område
  • Tekststørrelse
  • Farvetema
  • Valgmuligheder for videoafspilning

Skift indstillinger via appen

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Nyheder .
  3. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Skift indstillinger for visning af historier

Du kan ændre dine indstillinger, så du kan se flere overskrifter på én gang og gøre miniaturerne for historier mindre.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for Nyheder .
  3. Aktivér Minikort.

Tilgængelige generelle indstillinger

Afhængigt af din enhed og appversion kan du indstille følgende:

• Relevante sprog og områder: Vælg op til to sprog og områder, som du er interesseret i.
  • Mørkt tema: Brug mørke farver i stedet for lyse farver. Aktivér eller deaktiver funktionen i enhedsindstillingerne. Se, hvordan du bruger en mørk farvesammensætning.
  • Minikort: Se lister med historier i mindre billed- og tekstformat.
  • Kilder og emner, du vil se mindre af: Hvis du har fravalgt en udgivelse, kan du vælge at få den igen.
  • Datasparefunktion: Vælg, hvornår du vil spare mobildata.
  • Afspil videoer automatisk: Vælg, om du vil afspille videoer automatisk altid, aldrig eller kun, når du har forbindelse til Wi-Fi.
  • Temperaturenheder: Vælg mellem fahrenheit, celsius og kelvin.
  • Lokation: Se, hvordan du opdaterer din lokation på Google. For Google Nyheder og andre apps skal du vælge, hvilke apps der bruger din Android-telefons lokation.

Find og administrer din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Min aktivitet.

Se, hvordan du finder og styrer din web- og appaktivitet

Tilgængelige indstillinger for notifikationer

Du kan administrere dine notifikationer og mails med daglige nyhedsoversigter fra appen Google Nyheder. Få flere oplysninger om notifikationer fra Google Nyheder.

Gem historier, så du kan læse dem senere

Hvis du vil læse nyhedsartikler senere, kan du gemme dem. Se, hvordan du gemmer historier.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du tilpasser det, du får vist.