Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Du kan styre dine indstillinger for Google Nyheder. Indstillingerne omfatter sprog, region, tekststørrelse og hvorvidt videoafspilning sker automatisk.

Bemærk! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Skift indstillinger i appen

1. Åbn appen Google Nyheder Google News app.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Skift indstillinger for visning af historier

Du kan ændre dine indstillinger, så du kan se flere overskrifter på én gang og gøre miniaturebillederne for historier mindre.

1. Åbn appen Google Nyheder Google News app på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Aktivér Minikort.

Tilgængelige generelle indstillinger

Afhængigt af din enhed og appversion kan du indstille følgende:

• Foretrukket sprog og område
    Vælg dit sted og sprog.
  • Mørkt tema
    Brug mørke farver i stedet for lyse farver: Altid, om natten og via batterisparefunktionen eller kun via batterisparefunktionen.
  • Minikort
    Se lister med historier i mindre billed- og tekstformat.
  • Kilder og emner, som du ser mindre af
    Hvis du har valgt ikke at få vist en udgivelse, kan du vælge at se den igen.
  • Tilstanden Datasparefunktion
    Vælg, hvornår du vil spare mobildata.
  • Afspil videoer automatisk med autoplay
    Vælg, om videoer skal afspilles automatisk altid, aldrig eller kun på Wi-Fi.
  • Temperaturenheder
    Vælg Fahrenheit, Celsius eller Kelvin.

Find og styr din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet på din Google-konto and then Min aktivitet

Se, hvordan du finder og styrer din web- og appaktivitet

Tilgængelige indstillinger for notifikationer

Du kan administrere dine underretninger og mails med daglige nyhedsoversigter fra appen Google Nyheder. Få flere oplysninger om underretninger fra Google Nyheder.

Tilgængelige downloadindstillinger

Du kan administrere dine downloads fra appen Google Nyheder. Se, hvordan du downloader nyhedshistorier og blade, som du kan læse offline.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du forbedrer det, du får vist.