Tjek eller skift dine indstillinger for Google Nyheder

Du kan styre dine indstillinger for Google Nyheder. Indstillingerne omfatter sprog, område, tekststørrelse og hvorvidt videoafspilning sker automatisk.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du er logget ind på din Google-konto.

Skift indstillinger i appen

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto efterfulgt af Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på den indstilling, du vil ændre.

Skift indstillinger for visning af historier

Du kan ændre dine indstillinger, så du kan se flere overskrifter på én gang og gøre miniaturebillederne for historier mindre.

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet for din Google-konto og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Aktivér Minikort.

Tilgængelige generelle indstillinger

Afhængigt af din enhed og appversion kan du indstille følgende:

• Relevante sprog og områder: Vælg op til to sprog og områder, som du er interesseret i.
  • Mørkt tema: Brug mørke farver i stedet for lyse farver. Aktivér eller deaktiver funktionen i enhedsindstillingerne. Se, hvordan du bruger en mørk farvesammensætning.
  • Minikort: Se lister med historier i mindre billed- og tekstformat.
  • Kilder og emner, du vil have mindre af: Hvis du har fravalgt en udgivelse, kan du vælge at få den igen.
  • Datasparefunktion: Vælg, hvornår du vil spare mobildata.
  • Afspil videoer automatisk: Vælg, om du altid vil afspille videoer automatisk, aldrig eller kun, når du har forbindelse til Wi-Fi.
  • Temperaturenheder: Vælg mellem fahrenheit, celsius eller kelvin.

Find og styr din web- og appaktivitet

1. Åbn appen Google Nyheder Appen Google Nyheder.
  2. Øverst til højre skal du trykke på profilbilledet på din Google-konto efterfulgt af Min aktivitet

Se, hvordan du finder og styrer din web- og appaktivitet

Tilgængelige indstillinger for notifikationer

Du kan administrere dine notifikationer og mails med daglige nyhedsoversigter fra appen Google Nyheder. Få flere oplysninger om notifikationer fra Google Nyheder.

Gem historier, så du kan læse dem senere

Hvis du vil læse nyhedsartikler senere, kan du gemme dem. Se, hvordan du gemmer historier.

Tilpas dit indhold i Google Nyheder

Google Nyheder kan vise dig flere af de historier, du er interesseret i, og færre af dem, du ikke er interesseret i. Se, hvordan du forbedrer, hvad der vises for dig.