To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Fjern Google-enheder fra Google Home-appen

Du kan fjerne forbindelsen mellem din Google-konto og dine Google-enheder og -tjenester på forskellige måder:

• Fjern bestemte enheder fra et hjem: Bevarer konfigurationen af dit hjem med dine andre enheder og tjenester, men fjerner den enhed, du vil fjerne.
  • Fjern dig selv eller andre fra et hjem: Fjerner tilknytningen til de valgte konti fra dit hjem og dine enheder.
  • Slet et hjem: Fjerner selve hjemmet samt de enheder, tjenester og data, der er knyttet til det pågældende hjem.

Bemærk! Ændringer af tilladelser, der foretages for din Google Home, f.eks. tilføjelse eller fjernelse af brugere fra et hjem, kan være op til 5 minutter om at træde i kraft.

Fjern Google-enheder fra et hjem

Når du fjerner en enhed fra et hjem i Google Home-appen:

• Tilknytningen mellem enheden og medlemmer af hjemmet i Google Home-appen fjernes.
  • Enhedens tilknytning til din Google-konto fjernes.
  • Data, der er knyttet til denne enhed, f.eks. Video History, slettes. Bemærk! Nogle grundlæggende enhedsdata fortsætter muligvis med at være knyttet til hjemmet.
  1. Åbn Google Home-appen .
  2. Hold fingeren på feltet med din enhed.
  3. Tryk på Indstillinger Fjern enhed Fjern.

Bemærk!

Fjern dig selv fra et hjem

Når du fjerner dig selv fra et hjem, sker følgende:

• Du mister adgangen til hjemmet og de enheder og tjenester, der er knyttet til det pågældende hjem.
  • Andre medlemmer vil fortsat have adgang til hjemmet.
  • Andre medlemmer vil ikke længere have adgang til de enheder eller tjenester, du konfigurerer, f.eks. Nest-termostater, alarmer, låse eller kameraer. Hvis du konfigurerer et Nest Cam med din Nest Hub Max, mister du også adgangen til Nest Hub Max.

Undtagelser: Google Nest Wifi, Google Wifi, højttalere og skærme med indbygget Assistent samt Chromecast-enheder bør stadig være tilgængelige for andre medlemmer af hjemmet, selvom du fjerner dig selv fra hjemmet.
  • Du mister adgangen til Nest Aware-funktioner, bl.a. Video History.
  • Andre medlemmer vil fortsat have adgang til Nest Aware-funktionerne.
  • Din Google TV-konto fjernes ikke fra dette hjem. Du skal logge ud af denne konto på alle fjernsyn med Google TV i dette hjem eller på account.google.com.
  • Hvis du er det eneste medlem af hjemmet, slettes hjemmet. Dette gælder også data fra hjemmet som f.eks. optagelser i Video History og termostatindstillinger.

Sådan fjerner du dig selv:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Skift til det hjem, du vil redigere.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på profilikonerne tilhørende medlemmerne af hjemmet under navnet på hjemmet.
  5. Vælg dit profilikon.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Fjern og derefter Forlad hjem.
Fjern andre medlemmer fra et hjem

Når du fjerner et medlem fra et hjem, sker følgende:

• Medlemmet får besked om, at vedkommende er blevet fjernet fra hjemmet.
  • Medlemmet mister adgangen til enhederne eller tjenesterne i hjemmet, og medlemmets konto vil ikke længere være knyttet til enhederne.
  • Assistent-enheder som f.eks. højttalere og skærme, bl.a. dem, der er konfigureret af det fjernede medlem, bliver i dit hjem. Disse enheder vil ikke længere være tilknyttet det medlem af hjemmet, du har fjernet.

Undtagelse: Nest Hub Max fjernes muligvis, og optagelser i Video History kan blive slettet.
  • Vedkommende mister adgangen til Nest Aware-funktioner, bl.a. Video History.
  • Din Google TV-konto fjernes ikke fra dette hjem. Du skal logge ud af denne konto på alle fjernsyn med Google TV i dette hjem eller på account.google.com.
  • Hvis det medlem, du fjerner fra hjemmet, har migreret sin Nest-konto og sine Nest-enheder (f.eks. kameraer og termostater) til en Google-konto, fjernes disse enheder muligvis fra hjemmet. Data, der er knyttet til medlemmets Nest-enheder og hjemmet, kan blive slettet permanent. Det gælder også optagelser i Video History og termostatindstillinger.

Sådan fjerner du andre medlemmer:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Skift til det hjem, du vil redigere.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Tryk på profilikonerne tilhørende medlemmerne af hjemmet under navnet på hjemmet.
  5. Vælg profilikonet tilhørende det medlem af hjemmet, som du vil fjerne.
  6. Øverst til højre skal du trykke på Fjern Fjern.

Slet et hjem

Du kan slette et hjem via Home-appen, hvis du er det eneste medlem af hjemmet.

Hvis du ikke er det eneste medlem af hjemmet, skal du først fjerne alle de andre medlemmer via Google Home-appen. Hvis ikke du gør det, kan du kun fjerne dig selv fra hjemmet, og de resterende medlemmer vil stadig have adgang til hjemmet og de tilknyttede enheder.

Når du sletter et hjem, sker følgende:

• Hjemmet fjernes fra din Google-konto.
  • Du vil ikke længere kunne bruge Home-appen til at styre de enheder, du har føjet til hjemmet, f.eks. pærer, skærme, højttalere, kameraer, termostater eller låse, medmindre du konfigurerer dem igen i et nyt hjem.
  • Data, der er knyttet til hjemmet, f.eks. Video History fra Nest-kameraer, du muligvis ejer, eller termostatindstillinger, slettes. Bemærk! Data, der er knyttet til din Google-konto, slettes ikke, når du sletter dit hjem. Se, hvordan du fjerner data, der er knyttet til din konto.

Sådan sletter du et hjem:

1. Åbn Google Home-appen Google Home-appen.
  2. Hvis du har mere end ét hjem, skal du trykke på Favoritter . Øverst på skærmen skal du trykke på menupilen vælg det hjem, du vil redigere.
  3. Tryk på Indstillinger .
  4. Rul ned til bunden Slet dette hjem.
  5. Tryk på Slet hjem for at bekræfte.

Fjern Voice Match eller Face Match fra dine enheder

Voice Match genkender din stemme, hvilket er med til at sikre, at det kun er dig, der har adgang til indhold som f.eks. din kalender, dine kontakter og dine påmindelser, mens Face Match giver Google Assistent mulighed for proaktivt at identificere dig og vise dig personligt og nyttigt indhold, uden at du behøver at spørge først.

Bemærk! Selvom du deaktiverer Voice Match for bestemte enheder i et hjem, vil dine stemme- og ansigtsmønstre stadig være tilgængelige i hjemmet. Du kan også fortsætte med at aktivere Voice Match og Face Match automatisk på nye højttalere og skærme.

Du kan tilgå eller fjerne de lydklip eller billeder, du har taget under konfigurationen af Voice Match og Face Match, ved at gå til https://myactivity.google.com/ eller følge vejledningen nedenfor.

Du kan fjerne Voice Match eller Face Match fra din enhed eller dit hjem i Google Home-appen ved at følge denne vejledning:

1. Åbn Google Home-appen .
  2. Tryk på Indstillinger   Google Assistent.
  3. Tryk på Voice Match eller Face Match.
  4. Du kan fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for en enhed for at fjerne Voice Match eller Face Match fra den pågældende enhed, eller du kan fjerne Voice Match eller Face Match helt fra hjemmet.

Sådan fjerner du registreringsoptagelser fra Voice Match og Face Match:

1. Gå til Min aktivitet på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på menuen Menu  Anden aktivitet.
  3. Rul ned til "Tilmelding til Voice Match og Face Match", og tryk på Se data.
  4. Tryk på Slet alle tilmeldinger Slet.