To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Google Assistantin laittaminen pois päältä Nest Wifi ‑pisteellä

Nest Wifi ‑pisteissä on Google Assistantin sisältävä sisäänrakennettu kaiutin, joten voit soittaa musiikkia, ylläpitää langatonta verkkoa, saada vastauksia, ohjata yhdistettyjä laitteita ja paljon muuta – kätevästi äänikomennoilla.

Voit säätää Nest Wifi ‑pisteen kaiuttimen äänenvoimakkuutta ja valon kirkkautta laitteesi asetuksista. Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat mukauttaa pisteen äänenvoimakkuutta ja kirkkautta kodissasi, mutta haluat silti käyttää Assistantia.

Nest Wifi ‑pisteen äänenvoimakkuuden ja kirkkauden säätäminen

Äänenvoimakkuuden säätäminen

Lisää äänenvoimakkuutta
  • Napauta Nest Wifi ‑pisteen oikeaa puolta.
  • Voit asettaa äänenvoimakkuuden maksimitasolle napauttamalla oikeaa puolta kymmenen kertaa.

Huom. Tämä muuttaa vain median ja Google Assistantin äänenvoimakkuutta. Jos äänenvoimakkuus on nolla, kaikki media mykistetään, mutta Google Assistant puhuu edelleen hiljaisimmalla äänellä. Google Assistantin median äänenvoimakkuuden säätäminen ei vaikuta hälytysten ja ajastimien äänenvoimakkuuteen.

Nest Wifi point volume up
Vähennä äänenvoimakkuutta

Napauta Nest Wifi ‑pisteen vasenta puolta.

Kaikki äänet (paitsi Google Assistant) hiljennetään 10 napautuksella.

Huom. Tämä muuttaa vain median ja Google Assistantin äänenvoimakkuutta. Jos äänenvoimakkuus on nolla, kaikki media mykistetään, mutta Google Assistant puhuu edelleen hiljaisimmalla äänellä. Google Assistantin ja median äänenvoimakkuuden säätäminen ei vaikuta hälytysten ja ajastimien äänenvoimakkuuteen.

Nest Wifi point volume down

Valon kirkkauden muuttaminen

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse Asetukset  ja sitten Valot.
  5. Valitse "Tilavalon kirkkaus" ‐kohdasta kirkkaustaso tai sammuta valo kokonaan.

Google Assistantin laittaminen pois päältä Nest Wifi ‑pisteellä

Voit laittaa Google Assistantin pois päältä milloin tahansa alla olevilla ohjeilla.

Mikrofonin laittaminen pois päältä

Jos laitat Nest Wifi ‑pisteen mikrofonin pois päältä, se ei kuuntele eikä vastaa kysymyksiisi. Voit jatkaa sen käyttöä kaiuttimena Castin tai Bluetoothin kautta.

1. Laita mikrofoni pois päältä Nest Wifi ‑pisteen takaosassa olevan virtajohdon viereisestä kytkimestä.
  2. Mikrofoni on pois päältä, kun päälle/pois-kytkimessä näkyy oranssi väri.

Nest Wifi point mic on-off

​Mykistysvalon sammuttaminen Nest Wifi ‑pisteestä

Kun Nest Wifi ‐pisteen mikrofoni on pois päältä, laitteen alta näkyy oranssi valo. Voit halutessasi sammuttaa oranssin valon laitteen asetuksista.

1. Avaa Google Home ‑sovellus .
  2. Valitse Suosikit tai Laitteet
  3. Kosketa laitteen kuvaa pitkään.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset  ja sitten Valot.
  5. Ota käyttöön Sammuta mykistysvalo.

Lue lisää Google Assistantia käyttävien älykkään kodin laitteiden tietoturvasta ja yksityisyydestä.