Rapportera förfalskade Google Nest-produkter och tillbehör

Förfalskad Google-maskinvara är produkter där det – på enheten och/eller på förpackningen – finns ett varumärke eller en logotyp som är identisk eller nästan identisk med ett varumärke eller en logotyp som ägs av Google. På en förfalskad vara har drag som utmärker ett varumärkes äkta produkter kopierats så att den ska se ut som äkta vara.

Så här märker du om en produkt är en förfalskning:

• Varumärken visas inte korrekt
  • Enheten fungerar inte korrekt

Mer information om hur du identifierar förfalskade produkter hittar du här.

Om du tror att en produkt som du har köpt eller sett online är en förfalskning fyller du i det här formuläret.

Obs! Om det inte var den här produkten du letade efter rapporterar du andra förfalskningar av Googles maskinvaruprodukter här.