To get the most out of Google Home, choose your Help Center: U.S. Help Center, U.K. Help Center, Canada Help Center, Australia Help Center.

Nagemaakte Google Nest-producten en -accessoires melden

Namaakversies van Google-hardwareproducten zijn producten waarop (op het apparaat en/of de verpakking) een handelsmerk of logo staat dat (vrijwel) identiek is aan een handelsmerk of logo dat eigendom is van Google. De merkkenmerken van authentieke producten worden geïmiteerd op namaakartikelen om ze te presenteren als officiële producten.

Hoe kun je zien of een product namaak is?

• Handelsmerken worden niet correct weergegeven.
  • Het apparaat werkt niet correct.

Ga naar deze pagina (alleen in het Engels) voor meer informatie over hoe je een nagemaakt product kunt identificeren.

Als je denkt dat het product dat je online hebt gezien of gekocht namaak is, vul je dit formulier in.

Opmerking: Als dit niet het product is wat je zoekt, kun je hier andere nagemaakte Google-hardwareproducten melden.